wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Regn....

...påväg. Uuuuj vad moln som är på ingång. Så himla typiskt! Precis när jag klev ur bilen hemma så försvann solen. Nu är hösten här. Sommaren sprang förbi som vanligt och semestern är ett minne blott. Jag har iallafall fått ut mycket av sommaren. Grejat hemma, gift mig, åkt massa båt, varit i New York, druckit vin (typ varje kväll) Kanske bra att det inte är mer än fyra veckors semester...Nu ser jag fram mot helgen med M PUNKT. 


Hade en kul dag på jobbet! Inte så fel att få lite positiv feedback ibland.

En kul dag...

...med massor att göra på jobbet. Alla vill ha nya höstkläder! Jag med! Jag har redan unnat mig lite grann och mer kommer det att bli till helgen. Det har varit en bra dag idag, överlag faktiskt, trots att jag inte kom ut på morgonpromenad i morse. Jag kanske försöker komma iväg på lift it i morgon bitti istället...hmmm ska tänke på´tLöööövli

Skor

Nya men fyra år gamla...

Adoption....

...är ett sätt att förverkliga sin dröm. Lite läskigt känns det faktiskt men ju mer jag förlikar mig med tanken ju mer vill jag det. Naturligtvis är vi två om det här men av respekt till min man så kommer jag inte publisera hans tankar utan tillåtelse därav min själviska syn på det hela. (Hmmm, konstig mening)

Jag ringde en dam på kommun igår. Familjerättsavdelningen rättare sagt. Dom startar en utbildning i höst som man måste gå. Har inte anmält oss än men ska nog göra det. Det är liksom det första steget, sen får man en utredning.

Till helgen blir det storstadshäng med M!! Det ska bli så himla trevligt! Shoppa, softa, dricka vin till lunchen, ja sånt där som man är värd efter några veckors jobb. Vi har ju jobbat fyra veckor nu sen semestern. Puuh! Man måste se till att ha något göttigt att se fram emot hela tiden. Det är det som håller en flytande.

By the way...Jag måste lära mig skriva ordentligt på datorn, den här pekfingervalsen går inte ann längre.

Buketten

Jag...

...är inte jättehaj på datorer, inte heller på att stava...inte heller på gramatik men så länge ni förstår vad det står så är iallafall jag nöjd. Det blir lite täta inlägg såhäringa i början, jag måste träna lite på att lägga in bilder och sånt.

Den här bloggen skriver jag mest för min egen skull. Jag måste få ur mig lite tankar ibland och dagbok med penna och papper känns sooo yesterday. Ha ha ha, nä skoja bara men ville känna mig lite hipp där för ett ögonblick. Kanske att den här bloggen är intressant för någon annan också? Vänner och familj, personer i samma situvation eller bara någon som vill fördriva tiden. VÄLKOMMEN!

New York

WE MADE A WISH...

...and you came true.

Det är en väggtext som jag såg i en inredningsbutik för några år sedan. Man kunde sätta upp den ovanför bebisens säng. Skit va sött! En sån fick det bli. Jag satte upp den i min måstehanärjagfårbarn-lista. Jag har nämligen en sådan i mitt huvud. Den är full med saker. Skor, kläder, möbler och massa andra skruttiruttsaker som jag har sett under åren. Nu väntar jag bara på den dagen som jag får köpa allt det där. Hmmm...hur länge är det?

Vi gifte oss i sommar jag och min man. En underbar dag!! Alltså helt makalöst otroligt underbart! Vi har världens bästa vänner och familj! Och jag fick världens bästa man! Jag är lyckligt lottad! Vi var i New York på bröllopsresa! ÅK DIT om ni inte varit där. Måste ses! Spara pengar först för ni kommer vilja shoppa!