wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Studsmattan...

...är uppe igen! Ett säkert vårtecken. Det har varit en jättefin helg med mycket sol och utelek. Tyvärr verkar det inte hålla i sig med vädret men det är ju bara Mars än så konstigt vore det väl isåfall. 

Sunne...

...slalombacke var perfekt för oss igår. Solen sken på oss och backarna var fortfarande rätt ok. Vi var på plats tidigt och började i minsta barnbacken. Det gick galant men när vi skulle åka i den lite större barnbacken så tröttnade Edvin rätt fort. Ha att han inte orkade mer. Men efter lite vila tog vi sittliften upp till toppen och åkte stora backen mer. Den älskade han och ville åka igen och igen. Han var så duktig och fort gick det. Jag hade t.o.m svårt att hänga med.


Vi åkte i tre timmar med en fikapaus. Underbar dag!!

Igår...

...gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Iallafall inte när jag var 20 år. Då tänkte jag att -nä jag kommer ångra mig när jag är 40. Nu är jag snart 40 och jag ville ha en så...Taaadaaa!!


Det finns dom som ifrågasätter varför men jag känner lite såhär.
Jag gör ingen annan illa, andra behöver inte tycka att den är fin, det viktigaste är ju att JAG är nöjd. 

Den betyder Evig Styrka och symboliserar hur jag vill att mitt liv ska vara resten av min jordetid. 


Gillestugan...

...är klar!!👏

Per har slitit hårt och idag fick jag inreda. 
Vi va på Ikea på förmiddagen jag och Edvin. Där köpte vi på oss lite nya grejer. Sen var det bara att flytta in allt igen. Det blev supernajs! 😃

Gillestugan...

...börjar bli klar och det blir så himla bra:-)