wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

20...

...minuter tog det idag! Jag har haft 2 kvällar på rad nu i soffan framför tv:n. Lyx lyx lyx. Vi åt middag själva förut, utan bebis för han sov i sin säng i sitt rum!

I morgon ska han va med sin farmor och farfar medan pappan tränar och mamman advändsstädar. Har tjuv börjat lite:)

En...

...timme innan han somna...sov 50 min...somnade om efter en halvtimme...sov i två timmar...då fick han mat sen sova vidare i vår säng.

Lilleman...

...ligger i sin säng. Vi ska försöka få han att sova där eller iallafall somna där. Pappan får gå in till han och lugna han. Håll tummarna nu!

Älskade lilla vän!

3...

...av fyra i familjen!

Det börjar bli ohållbart att gå och lägga sig med lilleman kl 19-19.30 varje kväll! Det kryper i kroppen på mig och jag har ont i varenda muskel. I förrgår fick jag panikkännslor. Dessutom är det fruktansvärt tråkigt att inte få en enda minut egentid förutom när E är hos sin pappa. Partid finns inte överhuvudtaget. Vi kommer aldrig undan med gråt för att få lilleman somna själv. Han är alldeles för envis. BVC tycker vi ska testa 5 minuters metoden. Jag har lite ångest över det...Blä!

Sprutan...

...tagen! Skönt att det är gjort. E skrek inte lika mycket denna gången. Nästa gång vi ska dit blir det läkarbesök och det är på lucia.

Igår fick jag lyxmiddag med jättegod efterrätt! Den där kichenaiden var ett bra köp till pappan:)

Vinlunch...

...på stan har mamman fått idag! Lyx lörda! Lilleman har ytterligare en kinkig dag. Undrar om det är tänder på g? Nu vankas kvällsmat hos svärisarna:)

Vinterstudion...

...börjar idag. Vinter ja...den kommer nästa vecka säger mannen och dom på tv:n som spår väder. Jag önskar en vit jul iallfall, amen!

Mannen är ute och tränar. Jag sitter i soffan med en sovande bebis i famnen. I eftermiddag åker vi till farmor och farfar för då är det hockey på tv:n.

Jag...

...förstår nu vem E fått sina tjocka kinder från:)

Här är jag 5 månader!

Idag...

...har vi varit hos mormor och morfar.

Stilig...

...måste man va på sin 5 månaders da!!

Eftermiddagsluren...

...blev inte så svårsövd. Lite gnäll sen somnade han:) jeeeeeii!

Idag...

...har vi promenerat i 2 timmar. Skönt höstväder men ingen snö så långt ögat kan nå. Det är ju iofs inte december än men lite kyla måste ju komma först.

Nu softar vi framför tv:n lite och Edvin mucklar med sina leksaker tränandes på att sitta själv. Han är jätte duktig.
Den här veckan ska vi träffa tove och alva som är här på besök. Det var jätte längesedan vi träffades. Edvin var tre veckor då. På onsdag är han ju 5 månader!!! Uj va tiden rusar!!

Igår kväll gjorde pappan pizza. Edvin hjälpte till. Dock var mjölpaketet mest intressant:)

Födelsedag...

...för Linus idag! 12 år blir han lilla missen. Tänk att jag har haft han så länge redan. Älskade katt!

Han...

...somnade bredvid mig!! Grät en kvart medan jag sjöng för han men sen banne mig somnade han! Har aldrig hänt! Trägen vinner!

Idag har vi haft familjedag på stan. Lunch på freden och fika i mitt i city. Vi träffade Stina, John och barnen och fikade med dom. I morse tog jag en promenad till nanny Malin. Vädret är tråk men skönt med luft och lilleman fick sova ute lite.

Sötnos!

Ligger...

...och väntar på att min underbara son ska vakna:) inatt har han inte tuttat så mycket. Vaknat kanske 5 ggr men somnar om direkt och jag får ha mina bobisar ifred. Dock fungera inte nappen under natten bara igår kväll.

Efter friukosten ska vi gå iväg och hämta gipstavlan på öppnaförskolan.

Nappen...

...fungerar igen! Blir inte klok på den här herrn... Lite lättare att få han att somna i famnen men skriker som en stucken gris när jag försöker lägga ner han:-P

Dock är det en helt annan napp än dom han gillade förut. Hahahaha vet inte om man ska skratta eller??tokfrans

Gröt...

...är gott!

Inatt...

...sover vi hos farmor och farfar. Mamman har fått goda skaldjur och en öl till kvällsmat. E har fått ett bad och håller nu på att nattas av farmor. Dock inte helt utan krångel. Han har gråtit närmare em halvtimma nu. Lilleman då.
Att det ska va så svårt att somna utan att ammas. Jag kan ju inte amma honom till sömn hela livet.

Pappa...

...och Edvin badar:)

Lunch...

...med Marita och babyrytmik idag:)
Tyvärr har Edvin vart vaken mycket inatt igen. Så himla typiskt att man ska tro att det blir bättre.

Ikväll är pappan hemma iallafall.

Nu...

...har vi varit på öppna förskolan och gjort gipps hand och fotavtryck. Jag passade på att väga lillklumpen när vi var där. 7070 gram nu! Lilla tjockisen:)

En...

...timma och tio minuter tog det. Han grät jag plockade upp, la ner, han grät, jag plockade upp, tröstade och la ner ja massor med gånger. Tillslut somnade han nog av utmattning i min famn men det gick att lägga ner han till slut iallafall. Öva öva öva...

Vi...

...kom till Borås vi 15-tiden och fick då ett glas vin och sen var det bara att börja göra sig i ordning. Fyra tjejer och en dusch klingar inte jättebra men det funka.

Vi vart inbjudna på förfest till världens största lägenhet! Det tog aldrig slut på rum! 225 kvadratmeter superfin med högt till tak och stora ytor. Vi fick en varsin drink och minglade på med massor av craftanställda människor.

Väl på festen som hade 70 personer inbjudna var det dansen som tog upp mesta tiden av kvällen! Jag har nog aldrig dansat så mycket på en fest! Med smörgåstårta och kaffe med dopp i magen så vart det behövligt att dansa av sig lite. Vårt bord hade även en musikquis seger i ryggen så vi vann en stor flaska champagne. Niiiice!

Lilleman har haft det jättebra hos farmor och farfar. Dock blev natten jobbig för dom. Det blev som jag befarade och E vaknade en gång i timmen. I natt har han faktiskt sovit jättebra hos mig och bara vaknat 3 ggr. Nu försöker jag få honom att somna i sin säng och vila på förmiddagen men han bara gråter. Phu!

Snart ska vi gå till öppnaförskolan och göra fot och handavtryck :)

Oj...

...vad vi har dansat i helgen!! Ett riktigt träningspass blev det!

Jaha...

...i morgon åker vi till Borås! Utan Edvin. Jag kommer sakna ihjäl mig men nu ska jag bara slappna av och försöka njuta av att få sova och vara mig själv för en helg. Och även få umgås med min man i två hela dagar:)
Jag hoppas verkligen inte att E vaknar för många gånger i morgon natt!

Inatt var det iallafall lite bättre än de två senaste nätterna. Vi har lagt oss kl 20 hela veckan och även varit ute och gått vid halv 11 så vi försöker få in lite fasta rutiner. Det tror jag han mår bra av.

Nu vilar vi i soffan:)

BVC...

...hade inget tips mer än att dom flesta bebisar är såhär och om man vill vänja dom av med det så är det pappan som får ta han några nätter och det blir ju inte så lätt just nu då han är bortrest mycket. Han jobbar ju dessutom på dagarna och kan inte va hur trött som helst dagen efter. Vi får vänta ut det lite till helt enkelt. Phu!

Repris...

...på gårdagens natt! Hur ska detta gå till helgen? Jag ringer BVC nu. Hon måste ha nåt tips!

Nu går vi ut och går. Måste ha frisk luft.

En...

...gång i timmen vaknar E på natten! Vad ska jag göra? Han sov fram till 12 sen började det. Jag vet inte hur länge till jag orkar...

Tur han är sötast :)

Babyrytmik...

...och lek:)

I morgon är mammacore inställt så jag och anna tar en promenad och lunch tillsammans istället:)

Kollar...

...på vänner just nu med en sovande bebis i famnen. Phebee har precis ändrat sitt namn till prinsess consouela bananahamoc. Jag älskar den här serien:)

Idag har vi fikat med mammagruppen. Jag fick låna en fotmassageapparat så det blev en mini spa stund. Sara som vi var hemma hos hade en pilates boll uppumpad och jag satt på den och hoppade lite lugnt med Edvin i famnen och vips så sov han så nu har pappan fått blåsa upp vår boll. Skönt om det fungerar så slipper man gå fram och tillbaka varje gång han ska sova.

Igårkväll la vi oss tidigt för E var supertrött. Vi va i säng redan klockan 19.30 men jag ville inte sova så tidigt så jag började kolla på Torka inga tårar utan handskar. Ååh va bra serie. Har sista avsnittet kvar att se tills sen. Jag ser den på min mobil och har headset på mig. På så vis kan E sova brevid mig i sängen utan att jag behöver gå. Han vaknar ju då hela tiden.

I morgon är det rytmik igen:)

Tråk...

...väder! Igår var det ändå uppehåll. Man blir inte sugen på promenad i det här.

Morsan ska ju göra stan idag! Utan bebis:) Pappan åkte till Schweiz nu och kommer hem i morgon natt.

Snart åker vi till farmor och farfar.

Lager...

...157 kittade! Nanny Malins jobb levererar och vi fick en varsin mysdress av mormor. Edvins är en jättesöt pyamas från Svea.

Oj...

...redan en hel vecka sen jag skrev sist! Tiden rusar förbi.

Idag ska vi och hälsa på anna, Pelle och svante. Det var många veckor sen vi träffade dom. I eftermiddag kommer pappan hem igen som varit i kirruna.

Veckan har vart som vanligt annars. Babyrytmik, mamma core, service av bil, träffa mormor och morfar och i morgon åker vi till farmor och farfar. Jag ska få nån timme för mig själv att shoppa och äta lunch med Malin. E får hänga med sin farmor och farfar:)

Nu ska vi äta frukost. E har blivit bättre på nätterna. Inatt vaknade han "bara" 3 ggr:) Han får lite gröt till frukost nu. Bara nån sked men han gillar det. Stora killen.