wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Alltså...

...denna ungen!!! Kan man låta bli att älska honom! NÄÄJ! 



Ännu en lördagkväll...Jag är utsedd byggledare...av mig själv och då är det jag som ser till att arbetet blir rättvist fördelat. Inga konstigheter!


Rinnande...

...vatten kan tyckas vara helt självklart för oss svenskar i ett kök...men har man varit utan i närmare 3 månader så känns det som en lyxvara när det väl fungera igen. 

Graniten...

...är på plats. 630kg sten i fyra bitar. 8 man var dom som bar in schabraket och nu ligger det där det ligger kan man säga:-)

I morgon kanske vattnet rinner ur kranen också👍



Imorgon...

...vid den här tiden har vi en bänkskiva i köket!!! Och om två dagar har vi förhoppningsvis en spis och en diskmaskin...och RINNANDE VATTEN UR KRANEN!!! I fem veckor har vi varit utan detta! Åh herregud va skönt det ska bli att slippa diska i tvättstugan och äta massa micromat! 

Ugnen har fungerat i några dagar nu. Så den har jag invigt. Däremot var den ju av modellen mer avancerad så igår fick jag inte ens igång den:-P Men jag får läsa instruktionerna helt enkelt. Barnsäker alltså! Eller så fattar Edvin den bättre än mig. Skulle inte förvåna mig!
I morgon är detta ett minne blott!!



Ja...

...det var trevligt väder idag:-) 



Alltså...

HUR SVÅRT SKA DET VA ATT BESTÄMMA KAKEL??? Hade ju för tusan valt bort det vita kaklet men när kvinnan på Kakel Dax (som faktiskt verkade veta vad hon talade om fast hon var "gammal" enligt P) frågade vad vi hade valt för färger på köket och jag svarade svart bänkskiva i granit och vita skåpluckor och hon säger:
-då är mitt bästa tips att välja vitt kakel!!
Gaaaah!! Tillbaka på ruta 1....

Ja köket skulle ju isåfall bli typ såhär....fast med svart bänkskiva då...

Tror ändå det blir bäst...nu är det "bara" att övertala mannen och sen är det också väldigt viktigt att det blir vita fogar. Får nog sova några nätter till på detta😜

AW...

...och avtackning av kollega på en fredag kväll:-) God mat och trevligt sällskap. Bra slut på en lite jobbig vabb vecka! Nu är det bara helgen kvar sen är det måndag igen ;-)


Då...

...provar vi att jobba igen då!! 

Ikväll blir det avslutningsmiddag för en kollega som ska sluta. Jag hann ju inte jobba så länge med han men det är ändå trevligt att få följa med. Behöver komma ut lite efter de här 3 dagars sjukstuga.

På tal om gamla bilder så fick jag den här av Malin igår kväll!!

Lilla fluffen❤️


När...

...man tittar på gamla bilder, det är då man inser vad tiden går fort! 

4 år sedan snart!!



Gamla huset...närmare 8 år bodde vi där!

Idag mår vi bättre. Var en sväng på Ikea och lämnade tillbaka saker och köpte nya:-) 
Väl hemma igen gjorde jag en insats i matrummet och grävde fram matbordet igen som vart gömd under diverse saker i närmare 3 månader. 

I morgon blir det jobb igen och lilleman får vara hos mormor och morfar.

Så...

...blev även jag lite sjuk. Fast det var inte av värre sort. Har ont i magen, huvudet och kroppen. Känns som en lindrigare influensa utan förkylning. Vi blir hemma i morgon också. Min största utmaning är att hålla sonen sysselsatt för han märker man inte ett skvatt på att han varit eller är sjuk...förutom att det gått åt några extra blöjor. 

Det har snöat en del! Hoppas det får ligga kvar nu! Känner ett längt till skidåkning. Både utför och längd. Det var flera år sedan vi var iväg nu. Nu när vi flyttat så ligger ju fina spår bara runt hörnet. Skulle vara trevligt att få köra några varv på de nya skidorna. Dom har ju bara gått nån enstaka mil än.



Föris...

...ringde efter mig idag. Magsjukan går och Edvin var lite dålig i magen men än ser jag inga spår efter den...så håller tummarna för att den håller sig borta!!


Tar det lugnt med lite film idag...samma film som vanligt😜

Det...

...blir byggandet som är i fokus på helgerna fortfarande. Igår besökte vi Ikea och lämnade tillbaka lite saker som blivit fel och kompletterade med saker som saknades. 

Ikväll åker mannen till Funäs och blir borta hela veckan. Det blir ensamt hemma. Tur jag har min goding❤️




Fick...

...umgås med den här pinglan igår och alla mina andra fina arbetskamrater från MQ. Det var jättetrevlig och det är tur dom inte försvinner helt ur mitt liv. 

Helgen...

...svischade förbi och vi har väl inte gjort så mycket annat än kök...
I morgon kommer dom och mäter för bänkskivan och då måste det va exakt och rätt ställt.
Nu har jag skruvat lådor så fingrera blöör...



Va och tittade på kakel förut. Inget kändes tyvärr klockrent. Får leta vidare. 
Ljusgrå kall ton är min önskan. Typ såhär....


Jaaaaa...

...aaaaaaaaa!!!!
Tack Gud! Amen


Skönt...

...att vara igång med vardag och rutiner igen. Tränar på morgonen, äter vid samma tider och sover tidigt på kvällarna...Igår kanske det blev lite väl tidigt, Somnade vid Edvins läggning...men men. 


Köksbygget går sakta framåt. Ikväll hoppas jag på kyl och frys!

Har fått ett eget skrivbord...inte stort men ändå mitt allra första egna skrivbord☺️


Avdelningen jag jobbar på är på tok för liten för alla men vi flyttar snart till en ny byggnad och dit hoppas jag ju få följa med😊

Köksbyggandet...

...går inte som planerat p.g.a elinstallationsproblem som tagit längre tid än väntat vilket resulterar i fortsatt spring i trappor för att få föda😩
Snart är alla stommar på plats iallafall! Det går ju framåt dock👍

Jag och E tog en långpromenad i snöyran. Det var friskt! Skönt med luft...och snö i ögonen.😜

E ville att jag skulle bygga ett snömonster när vi kom hem!! Inga problem sa morsan! Det blev alldeles görfult men han blev nöjd!

Bubbel...

...bad! 




Och i morgon är vi lediga igen☺️ Då passar vi på att göra lite mer på köket.

Soffan...

...är framgrävd igen och kan fylla sin vanliga funktion framöver!



Första...

...dagen på mitt nya heltidsjobb är avklarad och den var väldigt trevlig!!!☺️
Men trött nu...eftersom lilleman valde att vara vaken mellan 04.20-06 lagom tills morsan skulle gå upp😝 

Tränade årets första pass idag!! Jobbigt men välbehövligt! Ryggen måste bli bättre nu igen!

Första...

...dagen på 2015. Lite närmare ett nytt kök. Stommarna i ön har fått lådor och luckor.



Sista...

...dagen på året bjöd på stålande väder. Vi tog barnen och åkte till ilandastjärn. Jag körde runt med Edvin på snowracern och fick därmed årets sista träningspass! Mannen fick till en eld så att vi kunde grilla korv. Vi byggde en ny Olof också...tyvärr är han nog bortsmällt idag. Töväder och mulet börjar 2015 med. Men det passar nog rätt bra ändå. Tänkte inte göra så mycket idag faktiskt. I morgon jobbar jag igen. 

Vi firade kvällen hon familjen Kullgren. Löjrom, oxkind, amerikansk äppelpaj, vin och lite skumpa. Jag är fortfarande mätt!! Barnen var sockerhöga och sprang nog ett halvt maraton var igårkväll men det var ändå lugnt och skönt. Lagomt som man säger här i krokarna😜






Gott...

...nytt år!! 2015!! Önskar mig ett bra år! Amen!