wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Ansiktsbehandling...

...är beställd dagen till ära. Tyckte jag var värd :) Det är en ny grej dom börjat med på dayspat, nån rengöring först (det behövs) sen får jag en behandlig som ska strama åt huden. Jag räknar med att bli 20 igen! :)

Före det blir det finlunch med en god vän. Lediga dagar är allt riktig najs, kanske hinner en sväng till mamma och pappa också. Mannnen är på jobb och kommer hem sent ikväll så jag har en hel dag att slå ihjäl själv.

Vi fick inbetalningsavi till kursen häromdagen också. Skit! Dyrt! Men det är det värt. Jag ska ringa till damen på familjerätten nu och säga att vi ska vara med för då skulle vi tydligen få komma på något informationsmöte. Hoppas jag får tag på henne. Dom är lite svårringda ibland...

Såg en varg häromdagen också, galopperandes mot bilen. Dom är STORA!

Sjuk...

...idag. Har igentligen en hel del att göra på jobbet men det fixar mina jobbpolers :) Tur att jag har dom. En polisbil åkte preicis runt kvarteret. Undrar om dom bara "crusar" runt eller om nåt hänt. Känns konstigt iallafall. Jag har beställt en vinterjacka från Stadium. Fick mess att den kommit. Då kan hösten börja på allvar nu då. Fast det får gärna vara varmt och fint några veckor till.

Jag ska bara vila idag. Väntar även på ett samtal. Tiden går liiite för sakta men. Kanske orkar att slänga lite träningskläder. Annvänder ung 20% av de jag har just nu. Känns lite onödigt.

Jobbdag...

...idag igen! Men nästa helg är jag ledig. Åå jag länktar lite till den. Veckan som kommer känns lite kvittbar. (Är det ens ett ord?) Idag har jag iallafall än så länge vaknat, satt på en tvättmaskin, gått en timmes promenad, kokat ägg och sjungit lite. Jag gör gärna det när jag är ensam nämligen, (sjunger alltså) när ingen annan hör. Eller ja på jobbet ibland med. Otur för mina arbetskamrater. Jag valde ju även att göra det på mitt eget bröllop också innför 82 pers. Ha ha ha.

Nu blir det en liten frullirull!

Fotöljer...

...får nytt hem! Ha ha , mitt hem! Ooooh det var verkligen ett spontanköp men jag är jättenöjd. Dom kommer att passa perfekt i vårt lilla vardagsrum. Lönen kom, den segrade och försvann kan man säga. Har redagn förberett mannen på att ta resten av de gemensamma konstnader den här månaden. Han får även äran att hämta dom åt mig på måndag! ;)

Jobbar idag! Hoppas att det blir lite draaaag, men vädret är alldeles för fint för det skulle jag tro. Jag hade iallafall inte shoppat i en galleria om jag vore ledig!

Nu blir det en kopp kaffe i sola!

Strålande...

...väder! Jag hade tänkt mig en morgonpromme men jag har varken lust eller ork. Träna får jag göra i mitt nästa liv som börjar om ett tag igen kanske. Känner mig lite i obalans just nu. Mannen har sovit borta inatt igen och jag får en creepy känsla av att inte vara själv i huset när han är borta. Hmmm! Jaaaa jag tror på spöken ibland, men dom vill mig nog inget illa. Dom kanske bara har lite tråkigt och vill hålla mig sällskap. Jag klarar mig i och för sig utan det vill jag påpeka. Jag hämtade tillslut in katten och då försvann dom :)



obs! Katten på bilden har inget med texten att göra,
(el. ja det är inte min katt helt enkelt)



Idag ska jag först på en grejsimojs sen jobbar jag. LÖNEN kom idag också!! STORT VÄLKOMMEN! Jag ska spara det mesta men tänkte unna mig en liten tröja. En måste unne sig nåt roli´t de här dagera. Igår unnade jag mig även 2 st jättefina ljusstakar från en liten inredningsbutik i Forshaga. Himla nöjd med mitt köp.

UPPÅNER NERÅUPP la la la la....så kan man känna sig ibland.



Phuuu...

...svettig dag! Fasen, inget har gått min väg. Allt krånglade på jobbet idag! Nu är det skönt att vara hemma! Jag behöver inte träna efter det här megajobbpasset. Jag kan sätta mig i soffan med gott samvete och bara slappa. Mannen är ute och tränar han och jag ska göra spagetti och köttfärsås till kvällsmat tror jag. Roligare än så blir det inte.

I morgon ska jag på fika hos en gamal vän som köpt hus i Forshaga:) Det ska bli trevligt. Äntligen får jag se hur dom har fått det. Jag är ledig i morgon förutom ett p-möte på möra. Då blire gofrulle:)

Jag hittade en himla tjusig vinterjacka på Stadium. Kanske kan bli den nu när jag får lön. Beställer man den från nätet så får man 25% på den också. INTE så dumt! Nej mot spisen!

Tuggumi...

...rabatt på Coop!! Köp 2 valfria EXTRA Tuggumi påsar för 25kr! Det gjorde jag! På kvittot står det
avdrag tuggumi 0,80 kr!! JIIIIIhoooo! Vilket kap!

Sjukhus...

...det är en plast dit människor söker sig som är sjuka eller ska hälsa på någon eller föda barn m.m. Man tycker att det borde vara en plats där folk ska känna sig trygga, hitta lätt och även kunna fråga dom som jobbar där vart man ska ta vägen.

Såhär kan det gå till när man ska ta ett enkelt blodprov...

Man parkerar bilen och lägger i 8kr i atomaten smärfritt och fint. Sen är det bara att knö sig in i lilla entrésnurran tillammans med hälften av stadens pensionärer och gå mot labb. Labbet har legat på samma ställe typ hela mitt liv men inte längre tydligen. Efter att frågat 3 olika sköterskor så är det äntligen en som vet vart det flytta. I nya byggnaden!! Man knatar dit och det finns INGEN vägbeskrivning någonstans till labb. Man frågar en till som säger
- Jag vet inte riktigt men kolla vad det står på hissen, 3e våning tror jag....
Man åker upp till 3.e våningen och går in i en sal där det står labratorium/prover. Det stod även ENDAST PERSONAL också. Det missade jag...
Man frågar ännu en som säger
-Labbet ligger i källaren, åk ner till plan 0. På plan 0 står det endast källare...att jag inte kunde räkna ut att labbet låg i källaren...dhööööö!

Man tar en nummerlapp, väntar på sin tur och sen är det bara att gå in.
Där sitter en ung tjej som synar en uppifrån och ner, hon glömer även att hälsa. Jag ger mitt papper, det står AKUT på det...hon pustar till. Grejar med sin dator, tar ett provrör, suckar lite, ber mig sätta mig och kollar mina vener. Suckar lite till, ååh du har inga bra och ta i, pustar till igen...kollar på provröret, åååh nej...det är fel lapp på....du ska ju ha akut, (ska jag skratta el, gråta??) Fibblar med att få bort den gamla lappen för att sätta på en ny, tar fram en nål. Tappar den på golvet! Suckar igen, letar lite till efter en bra ven att sticka i, tillslut fick jag mitt stick och hon plåstrade om mig och säger HejDå!

Skit vad jag kände mig välkommen ska ni veta!

Möbler...

...saknas lite varstans i huset men nu har jag köpt en ny till övervåningen i allafall:)Hittade en jätte trevlig liten bod i Forshaga som sålde gamla möbler som var omålade och omgjorda. Najs!

Har suttit framför brasan och druckit morgonkaffet. Min man har läst om sina viner på nätet och pratat lite med dom också för säkerhets skull. Jag vet inte om jag ska skratta eller vara rädd...Han ville välja det bästa till maten ikväll. När han ska göra något så ska det göras till 210% och det är ju trevligt men man har liksom ingen talan själv då riktigt. Bäst att han får sköta det där. Idag ska jag täffa kompisar från förr. Alltså mina gamla mellanstadievänner:) Det ska bli himla trevligt! Nu ska jag dock skura badrummet. Inte lika trevligt.

Ledig...

...i dagarna tre :) Jag ska greja lite hemma hade jag tänkt. Jag skulle vilja ha lite nya blommor. Dom ser så ledsna ut dom jag har. Jag kan åka ner till Coop och kolla sen. Deras blommor är riktigt bra och håller sig länge. Dom kommer från en blomstergrossist här i närheten. Tvätta och damma och dammsuga, det hör också till ledigheten, så det ska jag göra...och tvätta lite till...



Ikväll tänker jag dricka ett glas vin!! I morgon hoppas jag att våra vänner kommer hit och käkar renkotletter med oss. Kan bli ett parti Kanasta :) Ljuvliga ljuvliga lediga helg!! Tack! Amen!

Lunch...

...på jobbet! Det blev korvstroganoff som mannen gjorde igår när jag jobbade kväll. Mat kan han laga. Det är bra. Idag ska jag täffa en kär gammal vän som jag ser allt för sällan fast vi bor typ 8km från varandra. Var tar all tid vägen som man har när man inte jobbar? Går allt åt till städning eller? Nej tror inte det. Det är väl att man sällan tar sig för att höra av sig och när man väl gör det så brukar det vara den andre som har planer så att det inte passar...JA men idag kan vi iallfall båda två och det ska bli himla trevligt! Kan bli kaffe och promenad och massa skitsnack narurligtvis ;)

I morse kämpade jag mig upp kl 6 för att vara på Lift it kl 7. Ångrade mig i samma ögonblick som hon satte på musiken till passet. Jag hade ingen ork alls och skivstången kändes dubbelt så tung som den brukar. Till råga på allt så stod Terminator kvinnan brevid mig och pustade på med sina seniga och välsvarvade muskler. Jippi! Nääääe vet ni vad?! Onödigt att vara sådär vältränad! Tacka vet jag underhudsfett :) 

Kaffe..

..är medicinen idag! Megatrött och ont i huvudet. Don´t know way? Har inte gjort så mycket i helgen. Bara jobbat och igårkväll tog vi oss inte för någonting. Mannen var också sliten så vi hyrde en film. "Limetless" Den får en svag 3:a av oss.

I lördagskväll åt mannen surströmming med sin far och en vän. Jag var hos vännens fru och vi åt PIZZA och kollade på Mia Skäringer "DyngKåt och hur helig som helst" Ha ha så himla bra!
När pizzabudet anlände med pizzan fick han 35kr i dricks av oss. Jag har aldrig sett en människa så glad över något så lite i hela mitt liv! Jag fick en t.o.m en kram. Ha ha crazy, men vad roligt det är att göra någon så glad.
Jag följde Hannas program "Jakten på lycka" när det gick och där pratade dom mycket om att man blir lyckligare av att ge än att ta. Det stämmer nog.

Grannen har tejpat upp ett pappersark på fönsterrutan...undrar varför??




Idag jobbar jag inte heldag...skönt!

Spinning...

...i 90 minuter! Ok, skona mig men jag måste! Jag har ju bokat.

Jobbar i helgen. Mannen jobbar också. Det är tur när det händer samma helg annars hade det inte varit superkul. Vi ses ju inte speciellt mycket nu när hans kör igång på riktigt. 
Ikväll ska vi hem till kompisar. Männen ska äta surströmming, vi kommer defenitivt äta något annat. Kanske beställer en pizza:)

Dom kompisarna vet vad vi går igenom. Dom har varit i precis samma sits som vi om inte värre! Det är skönt att prata av sig ibland, och vet ni? Om några veckor ska dom ha dop för sin lilla. Hoppet är det sista som lämnar en.

Kvinnan...

...ringde upp igår Jeeeeeye! Nu är vi anmälda till utbildningen! Måste bara flörta lite med arbetskamraterna. Det måste min man också göra. Sina alltså. Man blir inte godkännd om man inte är där minst 5 gånger av 7. Dom tror ju att alla har 8-5 jobb och förutsätter att ingen reser i sitt jobb, men men. Det känns underbart att man är igång även om det väntar en lååång resa framför en.

Igår handlade nyheterna om Stefan Liv. Tragiskt! Jag tänker på hans nyblivna fru, hans barn och nära. Hur går man vidare? Stefan var adopterad från Polen...Det gör ont i hjärtat.

En mil blev min morgonpromenad, känns rätt gött faktiskt:)
Ikväll är jag ensam. Min man är på kickoff med sina promotörer. Det gör inget. Jag ska dippa grönsaker och se på tv! NAJS! 



                               

                                         Såhär kan man göra om man har tråkigt nån dag!

Änglar...

...finns! Jag tror det iallafall. Alla har en egen ängel. Typ som en skyddsängel. Allas änglar är inte lika bra. Vissas är lite slöa. Andras är jättekvicka. Den finns i närheten av dig hela tiden men hinner ibland inte fram...

Ta hand om din ängel så tar den hand om dig...


                             

Idag har jag jätteont i magen. Tur jag är ledig från jobbet.

Jag var på middag igår hos en fd. granne. Jättetrevligt! Vi åt god mat, drack lite vin och pratade om livet. Vardagslyx öm en säger.

Ringde en dam som leder adoptionskursen förut. Inget svar idag heller...att det ska vara så jäkla svårt att ens få tag i folk! Jag har lite frågor som jag vill ha svar på. Jag lämnade ett medelande. Hoppas hon ringer upp idag då.

Det är fint väder ute. Kanske sätter mig i solen en liten stund.

Helgen...

...har varit så himla trevlig! Det har varit semester i 3 dagar verkligen och vi har blivit väldigt uppassade. Jättegod mat och fint sällskap. Jag fick ett eget litet rum med havsutsikt.
I lördags var vi i stan och shoppade jag och M. Jag kanske gjorde av med liiite mer pengar än nödvändigt men sånt händer...he he, men jag har fått massa fint att ta på mig. Vi drack vin till lunchen också! Det är inte dumt. 

När jag kom hem hade min man grejat massor här hemma. Jag blev så glad. Det är så himla lätt att det sista lilla fixet och trixet blir kvar men nu är det gjort. Det blev jättefint!  

Min man...

...är bra. Inte perfekt men väldigt väldigt bra. Ja bäst tycker jag! Han är bäst för mig. Han är väldigt olik mig och jag honom. Vi är inte lika alls faktiskt. Jag är väldigt lugn, han är väldigt hetsig. Jag har mycket tålamod, han har inget alls. Det är väldig "GO" i honom, jag är lite mer lat. Vi kompenserar varandra kan man säga.

Jag blev kär på mitt förra jobb, berättade det för honom och sen blev vi tillsammans. Vi köpte ett fint litet hus ihop och har bott här i fem år snart. Tiden springer. Han har (med lite kompishjälp) byggt halva vårt hus själv. Han är händig min man, men det finns ett tomt rum i vårt hus...

Vi gör mycket ihop och det är nog det som håller oss tillsammans. Vi reser, tränar, lagar god mat och träffar vänner och familj ihop. 




En sen sommakväll på Vänern.