wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Appen...

fungerar fortfarande inte så jag kan inte blogga!!! Irriterande men Edvin är här nu iallafall och vi mår bra!! Hör av mig snart!

Lunch...

...i solen med Säffle idag. Trevligt att träffa vänner tycker jag. Hon var ledig och ville hitta på nåt. Det är bra. Ingen bebis för oss än...men grannen har fått en och Veran fick en pojk igår morse. Nu är det min tur nästa gång! Ikväll ska vi åka och fira Jesper som fyller 30 år idag. I morgon ska jag nog träffa Tove och anna. Trevligt! Bloggappen fungerar inte så det är därför inga bilder kommer upp och jag lägger inte ut så mycket text. Nu ska jag vila lite så att kroppen orkar med en liten tillställning ikväll:)

Ingen...

..,bebis än:( Grannen därimot åkte in idag och dom skulle egentligen ha den 27:e. Dom hann före. Idag har jag varit hos mor ocj far nästan hela dagen. Sara och Alex var hemma och hälsade på så vi åt mat och fikade. Nu kommer inte syrran hem på ett tag för hon har ingen semester i sommar direkt. Hon bytte precis jobb nämligen. Jag och per tog oss en liten kvällspromenad och nu ligger jag i soffan med tens apparaten på rumpan för fogen gör rätt ont. Snart är det midsommar och man undrar ju lite hur vi kommer att fira den??

En...

...enda dag kvar! I morgon ska han komma är det meningen! Nästan 5 års väntan ska vara slut! Va knasigt det känns. All denna tid är som bortblåst och man kommer nästan inte ens ihåg början av karusellen. Det gör ingenting. Tror inte han kommer i morgon dock. Han är här inom 21 dagar iallafall. Det är så länge man får gå över här i Värmland. Om han bryr sig om sin mor så gör han inte så mot mig hoppas jag. Det börjar bli ganska tufft nu. Fogarna har gett sig både här och där och magen är rätt mycket ivägen. Men jag är vid gått mod. Lite känslosam ibland. Grät en skvätt i morse utan anledning dock men sen var jag glad igen. Könstigt hur man blir. Mannen är ute och tränar och när han kommer ska vi grilla. I morgon är det statsloppet och är det ok väder så träffar vi Pers kusin och ungdommarna för att titta på spektaklet. Kanske borde varit med och sprungit;) Idag har jag träffat anna som bor här ovanför mig. Kul att en kompis ska ha bebis så nära inpå oss. Det kommer nog bli en och en annan höstpromenad. Kom ut nu junior! Kämpa!

Mq...

...besök idag. Jag köpte glass och jordgubbar och begav mig dit för att hälsa på. Känns lite konstigt att komma dit och inte jobba något. Jag har ju inte jobbar på tre veckor nu. Nästan en hel semester period och än har inte lilla E kommit ens. 3 dagar har han på sig nu för att inte bli försenad. Jag tror dock tyvärr han kommer att bli det. Undrar hur vi kommer att fira midsommar??? Spännande:)

Barnmorskebesök...

...idag. Allt såg bra ut. Han följer sin kurva och hjärtljuden är perfekta säger hon. Han har inte sjunkit något än men det kan dom göra samma dag som vattnet går så det säger ingenting som tur är. Jag vet ju att det inte ens är BF än men jag längtar så och jag vill att han ska komma nu! Hon uppskattar hans vikt till 3,6-3,7 vilket är mycket normalt. Som lägger inte på sig så många gram mer nu på slutet och det är väl tur för jag vill inte föda mån 5kg kloss!

Annars idag så har jag bara vilat. Sitter i solen just nu.

Bullar...

...blev det idag! Och hjälp va stora dom blev! Hade kesella i och dom jäste till det dubbla. Har bakat kladdkakemuffins också. Måste ju hålla mig sysselsatt.

I morgon ska jag till barnmorskan igen. Då får vi se vad hon säger. Ska fråga om hon kan uppskatta lilla E's vikt.

Mannen...

...är ute och cyklar i regnet. 5 timmar skulle dom vara ute. Fy i det här vädret. Jag har redan hunnit serva dom en gång eftersom Per fått punktering.

Inga föraningar på bebis än heller. Ska göra ett sista ryck här hemma med dammsugaren och skurhinken så är allt klart sen. Det får bli promenader hedanefter. Jag vill att han ska komma nu!

Växer på magen men går inte upp i vikt nåt mer.

Hängde...

...med den här godingen igår.

7...

...dagar kvar nu då! Tiden har ju sprungit iväg nu i slutet. Galet. Jag har hållit mig sysselsatt iallafall. I torsdags åt jag lunch med en granne och föredetta klasskamrat som ska ha bäbis i juli. Igår var jag och fikade hos Tove och lilla Alva. På kvällen var Anna och Anders här och åt middag. Himla trevligt.

Idag öser regnet ner och vi ska åka till Ikea och ev. köpa en persienne till lilla E's rum.

Klockan är bara 9 än och vi hade sovmorgon i morse. Vaknade ändå 06.50 och var pigg. Herregud! Vi ska ju passa på att sova nu är det meningen, men nä! Vi låg kvar en timma iallafall och läste tidningen.

Igår kväll hade jag ganska mycket sammandragningar. Men i natt var det lugnt igen. Kom igen nu lilla E!! Heja!

Läser just nu en bra bok. Idag är det en extra passande titel:)

11...

...dagar kvar till beräknat BF. Försöker fördriva tiden genom att storstäda:) Tänker att han kanske tycker det är tråkigt och vill komma ut istället.

I morgon är det nationaldagen. Mannen är ledig och säkert de flesta på gatan också. Det känns konstigt att inte jobba men väldigt skönt också. Jag hade inte orkat det nu.

Sommarvärmen har inte kommit tillbaks än men vårt syrenträd blommar för fullt nu. Det är jättefint!

Frulle

Söndagsfrulle...

...delux! Åkte iväg och köpte gofrulle! Höll mig mätt länge:)

Nu har jag packat bb-väskan! Kom nu bäbisen!

Liten tråksöndag faktiskt och vädret är inte så kul, men i eftermiddag ska vi äta middag hos svärpäronen och jag hinner nog svänga förbi Malin sen på fika. Bra att det regnar lite så allt gult frömjöl försvinner!

Middag...

...med jobbet väntar. Ska snart göra mig i ordning. Idag har jag inte gjort så många knop. Vi tog en liten roadtrip förbi Sunne där mannen lämnade av rullskidor och molkom till pers mormor o morfar. Efter det vilade jag en smula.

Vi ska fira av Malin mest och mig lite grann. Jag kommer ju inte jobba på ett tag nu. Mest av allt ska det bli kul att träffa alla arbetskamrater.

I morgon ska jag packa bb väskan. Nu får han gärna komma vilken dag som helst:)

Fick nappar i babyboxen. Det här med neutrala färger funkar inte i en sån tydligen ;)