wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Nyinvigda...

...skor idag på jobbet! Min för tidiga födelsedagspresent av mannen:) dom bästaste skorna som finns. Och årets modell hade en trevlig färg också. Nu ska jag sova! Är astrött öm en säger!

Massa...

...trött just nu. Puh! Det blir en tidig kväll. Mannen sitter i flyget påväg hem och kommer nog runt 1 i natt. I morgon blir det ett lätt 12 timmars pass för min del. Inte mitt bästaste men till helgen är jag ledig ialla fall.

Idag har lilla E gjort sig till känna massa gånger. Det MÅSTE vara han jag känner boffla omkring därinne. Svaga svaga små bofflar kommer då och då. 

By...

...the way...det går inte att inte köpa sånt här när man springer på det:)

Suget...

...efter lakris glass var för stor idag, men Coop hade inte så stort utbud så det fick bli vad som fanns. Orkade inte åka runt till olika affärer...är ju inte hur desperat som helst heller;)

Du är den enda som någonsin hör mina hjärtslag inifrån min kropp och vi längtar efter dig 

Somnar...

...20.15 en lördagkväll och vaknar 6.30 en söndagmorgon. Livet är verkligen wild and craysy. Nu ligger jag och lyssnar på katten som snarkar på mannens plats. Alla arbetskamraterna var på fest igår utom jag. Vem kommer att vara tröttast??? Ha ha...antagligen jag...

Går...

...ut och går i kylan. Sen jobba, sen sushi Mannen reser till Tyskland över helgen. Trååååååk!

Grattis på litens 20 veckors dag 

Gröna...

...drinken fick jag lära mig igår på yogan. Den ska ta bort illamående och rensa levern. Ska vi tro på det? Vi ger den en chans i alla fall. Den är ju inte farlig, ser mycket hälsosam ut och smakar ok faktiskt:)

Promenad...

...i en timme på morgonkvisten var uppfriskande, milt sagt:/ Blåser som tusan. Men jag måste komma ut lite och få frisk luft. Gode nån, låt vädret vara trevligare i Funäs!

Min mage när liten är 19 veckor:)

Min mage när liten är 7 veckor:)

Halvvägs...

...om 2 dagar! Tiden rusar förbi och jag har inte hunnit med att tänka ens! Skönt att må lite bättre även om jag börjar känna mig lite klumpig. Kommer inte bli bättre på den fronten direkt;) Idag är jag ledig:) Jobbar dessvärre i helgen men mannen är ändå bortrest och nu har ju lönen landat så förhoppningsvis får vi massor att göra. Märker att folk är sugna på att köpa nya vårkläder även fast snön äntligen behagat stanna några dagar. Något skidväder är det inte precis men det är alltid mycket finare när det är vitt ute. Om några veckor åker vi till Härjedahlen och då blir det förhoppningsvis en del skidor och lite scooter. Hoppas magen eller rättare sagt min kropp pallar det. Vi tar med oss M och J detta året. Det blir kul! Då får dom leva enkel liv några dagar i en stuga utan el och rinnande vatten. Det är faktiskt väldigt mysigt att ha det så i några dagar, man vet ju att man kommer tillbaka till "lyxlivet" igen.




UNDERBAR DAG MED SKIDÅKNING PÅ FJÄLLET



MANNEN SKOTTAR SNÖ FRÅN HUSTAKET ETT ÅR MED REKORD
MYCKET SNÖ



SLALOMDAG



SCOOTERDAG


PÅ DET HÄR BERGET FÖRLOVADE VI OSS


NYFÖRLOVADE!

Första...

...dagen på nya året! Och jag är inte bakis:-) Lite trött dock eftersom jag i vanliga fall går och lägger mig runt 21,30. Igår eller rättare sagt inatt kom jag i säng 3. Vi hade jättetrevligt hemma hos vänner igår med super god mat. Första året nykter för mig på alla år sedan alkoholdebuten tror jag det är ju skrämmande många om man tänker efter! Jag hade minst lika trevligt ändå men kanske att jag velat smaka på den dyra Dom-Perinon som serverades till förätten, jag fick ju iallafall lukta på flaskan ;-) Mitt bloggande kommer stötvis öm en säger. Det beror på trasig dator i hemmet. Nu har vi en sån här modernitet kallad surfplatta som jag kan blogga lite från för till tillfället. Jag önskar alla nära och kära ett Gott Nytt År och lycklig den som lycka får!