wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Happy...

Halloween!!

Fin...

...höstdag förra helgen!

Hösten...

...är här på riktigt och dagarna springer förbi. I snart en vecka har vi haft vintertid och det märks tydligt på mörkret som smyger sig på allt tidigare på eftermiddagen. Klockan 17 är det kolsvart!

För två veckor sedan va vi på besök i Göteborg hos Pers kusin och fick bo i deras nya fina lägenhet mitt i stan. Perfekt läge! Vi hann med lite shopping, AS (after shopping) och universeum samt trevliga middagar med familjen Wallgren. En mycket fin och lagom tur för familjen Englund.








Förra...

...fredagen fick jag skriva på papper för tillsvidare anställning som produktionskoordinator på Planering Och Samordning, Karlstad kommun! Så skönt att få fast anställning och även ett kvitto på att man faktiskt gör ett bra jobb! :-D
Jag firade detta med ett glas champagne!

En annan utmaning som jag tagit mig an är en 60 dagars challage som går ut på att träna och äta rätt. 2 veckor har nu gått och jag känner redan skillnad i både kroppen och knoppen. Inte lika trött och har inte haft ont i magen alls senaste veckan. 
Vi tränar 2 ggr ihop i grupp varje vecka sen får man köra 2 pass själv hemma. Lite pyssel med att väga all mat men det går bra. Man får hitta alternativt helglyx nu;-)