wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Before...

...and after som man brukar säga ;)

Bye...

...bye slitna toppar! Underbart!

Underhållande också hos frisören...
Hon- Mysigt med bäbis.
Jag- Ja vi har längtat länge.
Hon- Är det er första, eller ja det måste det väl vara annars skulle du ju vart tokung när ni fick den.
Jag- Jo det är vår första men så ung är jag inte serrö. Jag är allt 32 jag.
Hon- Oj, jaha, jag hade gissat på 22.
Jag- Ok, tack....tror jag :P

Skälv va hon 21.

Powernap nu. Trött!

Tackar...

...lilla E för min vakna timme mellan 05.15-06.15 på min lediga dag. Då var iallafall han pigg tydligen! Bara att vänja sig;)

Tacksam för denna!!

Min...

...man är hemma igen:) jag har dammsugit och städat för helgen och nu är vi bara lediga! Så himla skönt! I morgon ska jag klippa mig, luncha med Anna och vrånkan, hälsa på mamma o pappa och se på hockey hos svärisarna. Supervärd dag! I helgen ska vi plantera häck så att lilla E kan krypa runt på tomten bäst han vill nästa vår utan att trilla ner från muren. Han kanske till och med går:)

Nu är det god natt!

Sluta...

...aldrig önska,
sluta aldrig be,
Sluta aldrig hoppas
För under de kan ske

Små...

...kläder ger mig lycka! Det är 100 gånger roligare att handla till bäbis än till sig själv! Det känns så mycket verkligare nu. Tänk att vi snart kommer att ha en liten människa i vårt hus som kan ha dessa kläder!

Vattenmelon...

...är ju himla gott! Jag har smällt i mig en halv idag:)

Lilla E växer precis som han ska och hjärtat låter jättefint! 135 slag/min. Han har vänt sig med huvudet ner redan och nu trodde hon inte att han skulle vända sig tillbaks så snart sparkar han väl mig i revbenen. Skönt ändå att han ligger så för då är inte chansen på sätesbjudning vid förlossningen så stor.

Jag har grejat lite lagom hemma men vilat mest. Det var ju liksom det som var meningen med en semesterdag så att jag hinner återhämta mig. Idag åkte M och J till Mexico! Rätt avis! Dom kommer att ha det underbart. Tur våren är här iallafall:)

Gräsänka..,

...igen! Ända till torsdag. Tur vi är lediga i helgen. Då ska vi plantera en tujahäck:)

Rätt dryg helg att jobba. Inte alls så mycket folk som jag hoppats på men det fina vädret har nog stoppat försäljningen. Jag var tvungen att ta mig en promenad när jag kom hem så att jag fick lite luft. Underbart! I morgon bitti ska jag till barnmorskan igen och mäta magen sen är jag ledig resten av dagen. Viiihooo!

Vecka...

...28 idag och 10 veckor kvar om jag har tur. 14 om jag har otur...men den som väntar på något gott...:)
Har ju gjort en deal med lilla E att han inte ska dröja över tiden men jag har ju förstått att från den dagen jag blev gravid så är det inte längre jag som bestämmer om min kropp.

Jobbat idag och haft ok mycket kunder. Många vill ha ny vårjacka då vädret varit underbart idag! Verkligen varmt för att vara 24 mars. Inatt ska klockan ställas fram. Då får man gå upp tidigt i möra.

Sov...

...till kl 10 idag. Har inte kunnat sova inatt p.g.a grejen i näsan. Jag blev typ kvävd kändes det som. Nu sitter jag ute och får energi från solen innan jag ska gå in i butiken till 20.15 ikväll. Det är helt underbart ute nu! Sitter i kortbyxor och linne! Väl gömd kam tilläggas för annars skulle jag verkligen blända nån stackare;)

Det...

...här var INTE kul!!!! Fick efter att jag bytt om till operations kläder, (d.v.s en fin vit nattsärk och höga strumpor) veta att det kommit in ett akutfall på operation, så det var bara att byta tillbaka till mina vanliga kläder igen. Dom skickade upp mig till avdelningen istället och där fungerar inte bedövningen på samma sätt tydligen. Ingen bedövningskräm innan sprutan, sen sydde han i näsan den här gången också. Fyyy! Jag svimmade av och vaknade igen av att sköterska och läkare höll upp mina ben i luften. Ha ha ha ja jag säger å de! Nu ska jag bara vila. Blev helt slut efter denna pers.

Älska...

...solen! Efter att ha möblerat om lilla E's rum för 4e gången och skurat toan på nedervåningen sitter jag nu med ett glas vatten i solen och njuter! Har en ledig dag men ska snart iväg till sjukhuset på operation. Det låter ju rätt dramatiskt men jag ska bara ta bort en grej i näsan. Däremot så gör dom det på operation med massa grönklädda människor och steriliserade rum så det känns rätt dramatiskt faktiskt. Jag behöver inte stanna för observation i alla fall som tur är.

I helgen jobbar jag så det blir en lugn helg. Är väldigt trött nu för tiden när jag kommer hem så det är skönast. Sov jättedåligt i natt. Blä!

Det kryper små djur runt i gräsmattan och jag hade nyss en spindel på mig. Är det vår på riktigt nu??

Idag...

...känner jag mig som en stoppad gris! Känns som att jag är supermätt hela tiden fast jag ändå blir hungrig. Jag får inte plats med något i min mage! Jisses, hur kommer det bli sen?

Jag håller på att lära upp min arbetsvän mina sysslor på jobbet som är lite för tunga för mig. Det går jättebra och hon kommer klara det galant utan mig:)

Mannen är ute på jobb så jag är ensam ikväll också. Han kommer hem i morgon! Han var med i tidningen igår:)

Mannen...

...byter däck på min bil! Skönt! Ännu ett vårtecken:) själv sitter jag och ser på. Anser mig själv som byggledare idag då jag även mesta dels tittat på när han byggt ihop lilla E's garderob. Den blev så fin! Jag har redan börjat inreda den. Fick massa fina kläder av svärmor som han kan ha i sommar.

Så har även den här helgen flugit förbi. Jag var produktiv igår iallafall. Idag har jag mest haft ont i huvudet. Hoppas att det släpper till i morgon för då jobbar jag heldag.

Blivit...

...matad med diverse godheter och är fullproppad!! Tack för maten! Amen!

Hockye...

...på tv:n hos fam. Kreigh Englund! Precis hemkommen från Ikea där mannen blev 3600kr fattigare och lilla E en garderob rikare, samt några spyhandukar och grejer till sängen:)

Lilla...

...skurar fönster för första gången. Hans mamma får sig ett riktigt aerobic pass här hemma! Puh!! Har även skurat den lilla toan på övervåningen så nu kan vi inreda den med lite trevliga handdukar och sånt:)

Lyssnar på P3 star och känner mig pigg idag! Värre var det igår då det kändes som någon hade klubbat mig i huvudet med en hammare. Jobba 7 dagar på rad är inte mitt bästa men nu är det slut med det. Nu ska mina elefantben få vila var tredje dag! Underbart!

Ikväll ska vi till våra vänner M o J:) Min kära vän M är inte längre min arbetskamrat, nu är hon bara min bästa vän

Lilla E är 27 veckor idag och livligare än någonsin! :)

Anlände...

...till jobbet kl 07 i morse, åkte här ifrån kl 16 för att gå på preggoyoga, somnade till lite på gong-gong meditationen, åkte hem och durschade, åkte tillbaka till jobbet för att ha personalmöte. Nu är klockan 19,45 och jag är väll hemma runt 22,30 snåret skulle jag tro. Produktiv dag öm en säjer. Tur jag är ledig i helgen:)

Vi ska tacka av M idag också som slutar hos oss nu...Buhu :´´((
Men hon har jobb hos mig framöver så kontakten kommer inte att försvinna. Lilla E´s förste nanny liksom!



Gänget på jobbet:)

En...

...dag kvar sen är det helg!!! En dag kvar sen jobbar jag inte med M mer:(

Ska försöka komma på något att äta till kvällsmat. Lika tråkigt varje dag. Ibland undrar jag om Linas matkasse inte vore så dumt.

Just nu sitter jag och mannen framför en trasig tv och lyssnar på ljudet från den men skärmen är svart. Onsdags mys på hög nivå. Brasan är tänd i alla fall. :) kanske orkar resa oss snart och gå en trappa upp till den fungerande tv:n. Mästerkocken och greys väntar på oss!

Tänkte...

...att jag skulle få en liten solglimt innan jag åker till jobbet men den vill inte riktigt spricka igenom. Typiskt! Jag jobbar 3 dagar till denna veckan sen har jag ledig helg. Skönt! Har inget direkt planerat och mannen är hemma för ovanlighetens skull. Jag jobbar min sista 7 dagars period nu sen börjar jag ta ut semester varannan måndag. Jag vill ju orka jobba så länge som det går. På måndag när jag kommet tillbaka finns det ingen M på jobbet mer...:'( sorgligt!

Loreen...

...vann igår! Tycker lite synd om Danny som snubblade på målsnöret en gång till men Loreen är bra:) M och J var här och åt tacos och kollade på Mello med oss. Trevligt! Mannen svepte en fyra glas vin tror jag. Inte likt han. Han kanske var nervös för vem som skulle vinna;))

Idag jobbar jag till 16 efter det blir det firande av svärmor.

Edvin har namnsdag idag!! Hurra!! Nu är han 26 veckor gammal och han kan ju faktiskt komma om 12 veckor... Jag har gjort en deal med han, att han inte får stanna kvar för länge;)

Plus 8,5 kg och 99cm i midjan eller midja och midja... Ha ha

I...

...familjen Englund går man upp kl 7 en lördagsmorgon.

Vi har städat ur den stora hyllan som ska bort från lilla E:s rum. Skönt att det är klart! Gud va skit och skräp man samlar på sig. Jag har även hittat massa gamla kort. Sånt är ju lite trevligt men ärligt! Hur mycket åt jag när jag var 19 år???

Ha ha ha ha!

Så...

...kom det äntligen massa snö inatt!! NOOOOT!!

Barnmorskan sa att lilla E hade ett stark hjärta:) hon tror på en liten skidåkare. Hon kunde känna hur han låg. Huvudet upp och rumpan ner. Nu har jag många tider inbokade och jag tror att tiden kommer att gå jätte fort.

Yogaläraren berättade idag att en tjej fått sin lilla. Hon hade andats sig igenom hela förlossningen och inte behövt någon smärtlindring. Väldigt imponerande. Kan jag klara det tro?

Sitter...

...i väntrummet på sjukhuset! Alltid lika roligt att vara här...bara dom tar bort grejen i näsan så blir jag glad:) Inte mitt bästa dock men.

I morgon är jag ledig och då ska jag till barnmorskan och lyssna på lilla E. Nu är han snart 26 veckor och på söndag har han namnsdag. :)

Måndag...

...igen! Veckorna rullar på men nu slipper jag vara ensam på kvällarna för nu är mannen hemma igen. Han kommer väl göra lite småutflykter men inte så länge. På onsdag ska jag till sjukhuset och ta bort en grej i näsan. På torsdag ska jag till barnmorskan och på lördag är det melodifestivalfinal. Därimellan bli det jobb.

Hamnade på mio i lördags:) fick med mig lite E grejer hem:)

Klockan...

...är snart 00.00 och jag är fortfarande vaken! Nyss hemkommen från diverse firanden idag. Först hos päronen och sen hos fina M. I morgon är det Vasaloppet och mannen kommer äntligen hem. God natt!

Solen...

...är liksom underbar såhär på vårkvisten. Andra mars idag och jag sitter i kortärmat hemma hos mor o far vid sol väggen och diskuterar med syster om diverse saker. Vi pratar ju inte så ofta nu när hon bor i Oslo så vi får passa på när hon är hemma:)

Fredag...

...förmiddag och jag har precis städat klart! Nu är jag ledig hela helgen. Det enda "måste" jag har att göra är att baka en kladdkaka till i morgon och det behövde jag inte ens sa mamma för hon hade redan en tårta, men jag vill:)

Nu ska jag slänga mig in i duschen och åka ner till stan. Lunch med V och möta upp systertid:)

Mannen var hemma i 1 1/2 dag så jag fick prata av mig lite. Pratar annars bara med Linus här hemma och jag får dåligt med svar av han...

Mannen fick under sin hemvistelse äran att göra sitt första pappa uppdrag.
Fin va? Och helt gratis:)