wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Slalom...

...premiär för lilleman! Och för egen del första åket på 5 år och med den nya skidutrustningen. 

Det blev en hel del gråt men i det stora hela så va han jätteduktig. Vi trodde att det fanns ett åkband som lift i Sunne och det var lite därför vi åkte dit för jag hade aldrig kunna drömma om att han skulle fixa att åka knapplift själv. Det fanns inget åkband och han klarade visst av liften:-)
Jag åkte före och tag emot och Per åkte efter ifall han skulle ramla.

För egen del gick det ok att åka. Jag hade inte tappat speciellt mycket av den lilla teknik jag har. 




Årets...

...första förkylning kom tidigt. Fast efter en i princip sjukdomsfri höst så kan man inte klaga. Tråkigt sätt att börja året dock. Hoppas att jag kan gå till jobbet i morgon bara. Känns inge visare nu.

Edvin har sovit på Porsvägen inatt. Lugn och skön morgon här hemma alltså. Men man saknar allt den lille rompnissen väldigt mycket! 



Kallt...

...ute som busen! Vi är inte vana närmare -20. Idag har jag inte varit ute alls, mest pga huvudvärk men Edvin och Per var ute en sväng. 
Igår testade vi iallafall på skridskor:-) Det var svårt i början tyckte E men efter en stund så gick det bättre. Tur va att det fanns pingviner att hålla sig i. Han fick namnet Pingu såklart:-)




Nytt...

...år! 2016 har startat!

Igår hade vi familjen Kullgren hos oss och det åts massa god mat. Tror männen fick ihop 6 olika rätter till oss. Det va männen som stod för matlagningen nämligen denna gången..igen kan man väl säga då eftersom det va dom som lagade förra året också. 
Barnen höll ut till 23.15 men sen somnade dom i ett varsitt hörn i soffan. 

Idag har vi haft en välbehövlig slappardag. Vi får ta nya tag i morgon igen:)