wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Idag...

...gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle göra någonsin. Jag klippte av mig ännu mer hår och fick en riktig page. Det har jag nog inte gjort sen jag var 10 år senast men nu var det på tiden. Är jättenöjd!

Golfkul...

...började i söndags. Pappan anmälde, mamman fick följa med. Edvin tyckte att det var kul. Två träningar i veckan har han nu ända till i september. Får se om han fortsätter sen. 


Vi rensade rabatten här hemma också. Och städade uterummet. Edvin hjälpte mig länge med rabatterna. Han tyckte att det var så kul. Granntjejen med sina kompisar var här och lekte i omgångar också. Dom är säkert 10 år gamla men kommer gärna över och leker ändå. 

Till helgen blir det fest x 2, barnkalas x 2 samt golfkul. Hoppas på bra väder!!!

Påsken...

...i Sälen! 

Väldigt mysigt. Vädret var väl sådär. Jag hade beställt sol men den lös med sin frånvaro! ☹️ Det blev ändå bra dagar i backen och Edvin var så duktig. Vi körde två halvdagar. Det var det barnen (och jag) orkade med. Efteråt blev det bastu och på kvällen lagade vi mat och spelade spel. 
Sen kom ju naturligtvis den obligatoriska högtidsmagåkomman till familjen Englund.
Denna gången var det Per som blev drabbad och vi fick lämna stugan tidigt igår morse sen var han nerbäddad hela påskafton. Jag och Edvin fick själva fira hos mamma och pappa. Stophe och moster Sara var där och busade också. Stophe är Edvins favorit!

Första...

...veckan på 50% gjord. Det har gått ok men jag har varit lite extra trött. 


I torsdags fick vi uppleva vår fördelsedagspresent jag och mamma. Les Miserable på Wermlands operan. Det var deras sista föreställning. Den var sååå bra!! 

Vi har haft en helg mestadels utomhus. Trevligt väder och idag var vi en sväng på mariebergsskogen. Tyvärr så kräktes Edvin påvägen hem och magsjukan går för fullt på förskolan så vi får väl se hur det blir med Sälen nu då...Så himla typiskt!!😩

Ännu...

...en trevlig vårdag! Vi tog en tur till plantagen och köpte blommor. Sen tog vi en tur till mcDonnalds och köpte oss en glass och satt ute och åt den.

Vi hade besök av mormor, morfar, stophe och Sara också. Det blev massa lek. 

På eftermiddagen tog vi oss en lite cykeltur. Edvin har inte velat cykla sen sist. Han ramlade 3 gånger då och slog sig. Det var massa grus på vägarna och även massa kläder och tjocka stövlar ivägen. Idag gick det bättre. Lite för bra faktiskt eftersom mamman fick springa hela vägen. Får se hur min kropp mår imorgon...

Biolördag...

...fick det bli när vi va uppe 06.00 på en ledig dag och dimman och regnet hängde i luften på förmiddagen. Vi såg smurfarna- den förlorade byn. Den var ok bra men vi längtar både jag och Edvin efter -Dumma mig 3 filmen. Den kommer inte förrän i Juni. 


Eftermiddagen bjöd på lite bättre väder.
Lite yoga har jag naturligtvis hunnit med också. Alltid tid för yoga!😋