wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Stolt...

...över sin fina medalj som han förtjänat när han va med och sprang lopp.
Han va med 3 av 4 ggr och fick därmed silver. 



En...

...hel veckas vab är redan över. Halsmandlarna är borta och det har sammanlagt gått åt två doser Ipren och en dos alvedon. 

Nedsövning och uppvak var fruktansvärt. Edvin valde att bli sövd med mask och jag trodde att det skulle gå bra men när narkosläkaren drog på medlet i masken så fick Edvin panik och började gallskrika. Han försökte göra motstånd men förlorade ju kampen ganska fort. Det kändes dock som en evighet för mig. Han satt i mitt knä och helt plötsligt kändes det som han bara försvan från mig. Skriken blev dova och sen va han helt lelös. 

Jag blev utledd ifrån salen och jag kände bara tomhet på nåt sätt. Sköterskan strök mig över ryggen och sa om och om igen vad duktig jag var. Kände mig som världens värsta mamma. Sen följde 45 min av oro. Men dom gick rätt fort ändå. Helt plötsligt ringde hon och sa att han va klar. 
När vi steg in i väntrummet hörde vi ett barn som panikskrek. Per sa, det är ju inte vår iallafall för är det det så har ju rösten blivit helt förändrad.
Men se det va vår son. Och han slutade inte skrika förrän en timme senare då han kollapsade i min famn igen. Då hade det varit en strid från hans sida att försöka komma loss och han skulle hem! Jag sjöng och strök han, hyssjade och pratade. Inget hjälpte. Tillslut fick han i sig lite glass och då lugnade han sig lite. Han hade blodsmak i munnen och ville kräkas och det va ju inte konstigt.

Efter han vaknat för andra gången så va han lugn och visade inte på nån smärta alls. Han somnade om efter lite yoghurt och mos på patienthotellet och efter det fick vi åka hem. Veckan hemma har varit lugn och allt har gått så bra. Ingen klagan på ont i halsen. Han äter och dricker som vanligt nu och det bästa av allt. Han snarkar inte längre:-)






Igår fikade vi på stan med moster Sara för att komma hemifrån lite. 

Idag har vi provat på Leos lekland. Det va en stor hitt för både unga som gamla:-)






Myser...

...extra mycket med den här godingen ikväll. Morgondagen blir inte lika mysig. Jag är nervig så jag mår illa men han är lugn som en filbunke. Han har tom packat en väska med leksaker att visa sköterskor och läkare.


Om...

...två dygn har vi en nyopererad son. Jobbigt såklart men skönt att det snart är över. Vi va där i onsdags på narkoslek. Ett förberedande besök för mindre barn. Detta ska minska stressen för dom. Nu har han ju redan sett hur det ser ut och är förberedd på hur sköterskor, salen, apparaterna mm ser ut. 
Det började med att han grät när vi gick in men slutade med att han blev bästis med sköterskan och erbjuden sommarjobb:-)


Morsan...

...hade en klipptid hos Linn idag. Det va dock ganska lång väntetid så jag spontanklippte mig i stan för en vecka sedan. Däremot sparade jag tiden åt Edvin. Han blev en riktigt stor och cool grabb:-)