wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

37...

...taggar har jag fylllt nu. Trodde det skulle bli brunch på stan med Veran men min man hade andra planer. Det blev ett dygn på Selma spa istället. Lugnt och skönt med träning, bad, avkoppling och god mat. Precis vad jag behövde!!!


När vi kom hem hade Edvin gjort en tårta till mig. Edvin blev så besviken att jag inte skulle få någon tårta på min födelsedag. Den var så god och jättefin!!😃

Igår...

...när jag kom hem från jobbet så va tv-rummet tömt på möbler. Per är mellan två jobb och har lite ledig tid nu innan har börjar på det nya. Det kliar i fingrarna på han så jag sa ok till att göra iordning gillestugan. Själv orkar jag inte hjälpa till något speciellt men jag brukar ändå vara mest ivägen så det är nog ok med det. 

Vi tar bort heltäckningsmattan som har 3 cm lugg. Äntligen. Vill inte veta vad som lever i den🙄
Sen blir det att slipa och måla fönster. Sätta upp väv och nya lister. Vi lägger ekparkett på golvet. Vi har kvar några paket från när vi gjorde köket så det blir bra. Lättstädat också! 

Vintern...

...är här på riktigt idag och dagen har varit fullsmeckad med vinterlek. Edvin åkte barnens Vasalopp i morse. Klockan ringde 06.40 här hemma och pappan gick då upp för att dra nya spår inför detta. Det var väldigt uppskattat och hela 109 barn anmälde sig. Strålande sol och strålande spår. 

På eftermiddagen var det bäst sista slalomträningen och det lossnade ordentligt för Edvin som både plogade så fint och fick till svängarna också. Vi var så imponerade av honom! Duktiga lilla killen. 
Nu är hela familjen möra och trötta så det blir en tidig kväll för oss:-)

15.00...

...är en bra tid att gå på bio. Vi var nästan helt ensamma i biosalongen. 

Det var en bra film. Lite lång (1,56) för lilleman. Lite läskig också...han kurade ihop sig i mitt knä några gånger men när jag frågade honom efteråt så ville han inte erkänna det. Fin film med fina färger och mycket sång. 

Det...

...är ju skönt att iallafall en i familjen Englund är morgonpigg! Han körde både dansstopp och disco vid 06.30 i morse. 


Imorgon har jag lovat att vi ska gå på bio så det ska vi:-)

Ikväll...

...var det en trött kille som somna redan vid 18 framför tv:n. Han vaknade 05.30 i morse så jag förstår han. Hans mamma vaknade också då så hon ska snart gå och lägga sig hon med. 


Nu har jag jobbat 3 veckor snart och det lossnar mer och mer med uppgifter. Jag har bra med energi när jag är på plats men när jag kommer hem så är jag jättetrött. Jag brukar träna direkt sen äter jag lunch men efter det bara vilar jag. Kanske ser en film eller läser lite men inget fysiskt jobb. Jag börjar känna igen mig själv mer och mer nu iallafall och jag är väldigt noga med att ta det lugnt när jag behöver. Yogan hjälper mig väldigt bra!

Edvin kämpar på på skidskolan och det går framåt. Han har lärt sig ploga någorlunda nu.