wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

30/5 2013...

...var den dag Edvin bestämmer sig för att börja krypa. Lite knackligt går det men framåt kommer han! Äntligen! Vi var hos Anna och Oskar när vi såg att han var påväg och då började vi locka honom med diverse leksaker som kunde tänkas intressanta och vips så kröp han. Nu är det slut på friden här hemma. Skönt iallafall för lilleman som äntligen kan ta sig dit han vill. Frustrationen har varit stor men nu lugnar det sig nog.

Idag har morsan haft huvudvärken från helvetet och tröttheten var hemsk men jag sov en lur med E och efter det gav det med sig. Vi kunde äta middagen ute på verandan ikväll och det är första för detta året. Mysigt och trevligt. Det har varit varmt idag. Nu är sommaren här:)

Vardag...

...igen men väldigt skönt! Vi åkte till kronoparken idag jag och E för att fira moster och umgås. Vi blev där hela dagen. E har varit på strålande humör idag och han sov jättebra i natt. Ända till 3 för välling och vaknade sen kl 7 i sin säng. Nöjd bebis=nöjda päron:)

Mormor hade en mindre leksaksaffär i gömmorna tydligen till E's stora förtjusning. Bilar, parkeringshus, pussel och så vidare! Fullt ös medvetslös! Hann titta lite på tv med morfar också:)

Tack...

...och hej Mallorcagalej! Ses kanske om ett år igen. Allt har vart jättebra men då önskar jag mi en liiiite varmare pool tack!

Bilder...

...från idag:)

Sista...

...dagen och Mallorca bjuder på moln och lite regn. Tack! Men i ärlighetens namn gör det faktiskt ingenting för låren är röda och ryggen likaså. Vi har spenderat dagen med att göra av med lite pengar i stället, fikat och promenerat. I morgon bitti åker vi hem till Sverige igen och det ska bli skönt med vardag igen trot eller ej men det blir lite för mycket av det goda när man unner sig allt man ser.

Bad...

...i poolen på eftermiddagen! Kallt men skönt efter ett tag.

Mors...

...dag idag och E valde att ge sin snälla mamma en sömnlös natt i present! Tack!

Igår var vi vid poolen största delen av dagen och på kvällen åt vi på samma restaurang som två kvällar innan. Den är bra och barnvänlig så valet är givet. Jag har nu provat två olika pizzor av utbudet och delade en paella med min man häromkvällen. Högt betyg. Eftersom E inte lät sina päron sova inatt så hänger han återigen med farmor och farfar på förmiddagen så mamman kan koppla av lite vid poolen. Halvsovandes vill säga! Ber till gudarna att det är tanden som spökar och att den lugnar ner sig i natt!

Lite...

...mer bilder!

Lördag...

...förmiddag och lite egentid! E hänger med farmor o farfar, pappan cyklar och jag pressar! Får liksom strunta lite i att jag håller på att blåsa bort och att poolen är iskall för man får ta den tid som bjuds helt enkelt. Det är skönt ändå:-)

Igår gjorde vi en slingrig bilutflykt med pappan som gajd. I bilen fanns också en frustrerad uttråkad onge, en mamma som med nöd och näppe försökte undvika att spy, en farmor med kass mage dagen till ära som ville uppsök en tjottahejti och en farfar som försökte läsa kartan utan glasögon. Det blev bra tillslut. När vi väl kom fram och barnet somnat då kunde vi pusta ut lite och ta en god kopp kaffe. Låt säga att det räcker med en bilutflykt denna veckan.

Bilder...

...från dagen!>

Japp....

...då har vi redan avverkat en dag på PalmaNova och vi kom med sol och värme! Veckan innan bjöd nämligen bara på 15 grader och regn har vi hört. Resan gick jättebra och E var så duktig. Båda nätterna har han sovit i sin spjälsäng på rummet och allt är ju så spännande här. Just nu hänger han med farmor och farfar och jag ligger vid poolen. Pappan cyklar.

Gårdagen började mulen så vi tog en sväng på stan. Eftermiddagen bjöd däremot på poolhäng men vattnet var för jäddra kallt! Jag doppade mig med nöd och näppe en gång sen fick det va bra. Tog ju minst en timma att värma upp kroppen igen!

Sova...

...nu! I morgon reser vi! Har precis avslutat packandet och därmed vilda diskussioner med mannen. Han menar att vi inte åker till en ö som inte har barnmat, blöjor, gröt eller välling men jag har ändå köpt med lite ifall att...Tillräckligt tydligen för att få övervikt så nu måste farmor och farfar ta lite barnmat och blöjor i sin väska. Men å andra sidan tar ju mannen med sig sin cykel och jag kan slå vad om att Mallorca sitter inne på sånt också;-)

Resefebern är nära men nu är det bara att hålla tummarna för att allt ska gå bra!

Bläddrar i taxfreekatalogen:-)

Lilla...

...underbara hjärtat!

Varmaste...

...dagen på året än så länge och vi väljer att åka till Bergvik! Jag lovade mig själv någon gång för längesen att jag aldrig skulle vistas därute fina soliga dagar men, det bröt jag med råge idag kan man säga. Nu är vi iallafall kittade med allt till Mallis och vi kan börja packa och greja lite. INTE ta allt i sist sekund som vanligt!

Ikväll är det Eurovision från Malmö och Per är överlycklig;-) Noooot! Men vi ska till Ramström/Olsson på grill sen och det ska bli så trevligt att även slänga ett öga på tv:n emellanåt. Ungefär i 7 månader nu så har jag och Anna pratat om ros'evinkvällar på våra morgonpromenader och nu är tiden liksom inne!!

Fredags...

...häng hos mormor och morfar. I morgon har vi inget planerat. Skönt! Ska bara tvätta och greja lite inför Mallis!

Varmare...

...väder idag:) Försmak på Mallis veckan! Idag har vi träffat lilla Olle. Han kom till världen för 7 veckor sedan. Det är ju verkligen som alla säger att man glömmer hur små de verkligen var och då är han ingen pyttebebis. Det skiljer faktiskt bara en decimeter på Edvin och han. Söt som socker och massor av hår. Där leder han stort över E!

Nu tänker jag bänka mig i soffan framför tv:n för jag är så trött! Ändå sov jag en timma med Edvin efter lunch.

Vip...

...inbjudan till Bergkvist skor Outlet låg i brevlådan. Det börjar idag och jag och Anna tänkte hänga på låset. Vi ska fynda sommarskor till de små tänkte vi.

Igår hälsade vi på hos Sussie på eftermiddagen och pappan tävlade på cykel. Det slutade med en 4:E plats.

Om 6 dagar sitter vi på ett flyg till mallis!! Vi har alltså 6 dagar på oss att bli bra från denna förkylning! Världens längsta förkylning!

Påsar...

...kan vara bra till mycket!!

Kröp...

...ett kryp i morse!! Med ena benet...ja morse ja...klockan är 07.09 nu så morse är runt 06 här hos oss. Nu är det ju rena förmiddagen redan;-) E sov bra inatt iallafall. Det är just nu bara pappan som kan få han att somna om fort så det är hans nya jobb.

Igår rensades det gamla Ikea ut och det nya Iittala fick ta plats! Lyx i vardagen. Det är vi värda.

Idag kommer en gammal vän på besök med sin lilla Stella. Vi gick i samma klass på gymnasiet. Det ska bli trevligt att snacka ikapp lite. Barnsång på schemat idag också. Vi får se hur vi gör med det. E har ändrade sovtider på dagen nu så den kommer lite i kläm. Nu ska jag och E sova förmiddag...kl är snart 08, Hahahaha!

Borås...

...häng idag. Pappan och Daniel ska tävla i Göteborg men vi är kvar här. Just nu sitter jag på baksidan av Iitalla Outlet och vaggar E. Han sover gott. Tänkte fynda mig något bra härinne snart:)

Igår hann vi med marten i stan så då shoppade morsan strumpor till sig själv. 12 par för hundra spänn! Fyndigt!! E sov fantastiskt bra hos Daniel och Camilla. Vaknade och var pigg 04.50 dock men somnade om efter en stund och vi gick upp 07.40. Mycket mer humant vill jag tycka:)

Nu ska jag gå och investera i lite nya tallrikar. De gamla Ikea har gjort sitt och fått hänga med i 14 år så nu är det dax med lite snyggt och fräscht! Sen får vi se vad som händer. Skulle visst va något slag av afterbike vad det nu är. Vi får se om lillen kan följa med på sånt.

Tidig...

...morgon och på superduper humör! Morsan fick pallra sig upp klockan 05.20! Phu! I morgon är det pappans tur;-)

Idag fick jag lite egentid att shoppa på. Valde att ställa mig i en provhytt största delen av tiden och testa butikens alla underkläder! Blev omhändertagen av ett väldigt tjeckt butiksbiträde som tilltalade mig så som hjärtat, snygging, badprinsessan och snyggo. Hon hade säljpiloten på kan man säga. Ja ja, hon lyckades ju iallafall för jag gick därifrån med 2 nya bikinis och 2 nya bhar med tillhörande trosor, sen är det ju INTE det roligaste som finns att prova just underkläder ha jag märkt.

Både mormor och morfar, farmor och farfar kom förbi på fika idag. E somnade gott nu på kvällen och i morgon åker vi till Borås! Fina Daniel och Camilla ska gifta sig i september och vi har fått äran att vara värdpar. Det blir nog en hel del snack om bröllopet och lite planering. Pappan ska tävla på lördag också.

Unge...

...till salu! Undrar om det är en tand på gång igen. E är väldigt missnöjd och lättirrierad. Närmare bestämt aggressiv. Hmmm? Gallskriker och gnäller om vart annat. Inget duger. Riktigt roliga dagar att se fram emot alltså....

Mariebergsskogen...

...invigd! Det var ju väldigt skojigt det!! Vi åkte med bästisen Oskar och Anna förstås! Edvin sov vid de första djuranhalterna såsom killingarna, grisarna och kossorna men de allra roligaste djuren missade han ICKE!! Kajorna! Oj så spännande dom va då! Och dom åt ju rånresterna som hamnade på backen! Närbild delux!

Allergisk...

...eller inte? Jag funderar på om det kan vara lite både och kanske så nu testar jag aeriustabletter som jag brukar äta till gräsblomningen vid midsommar också. Blir nämligen värre när jag går utanför dörren. Skrattretande att man gått och längtat efter våren så länge och när den väl kommer så kan man inte vara ute...! Baah!

Idag har vi lekt massor med Oskar och Anna. Det blev inget förra veckan för Oskar fick feber och var hängig. Vädret på eftermiddagen var väldigt nice så pappan rensade förrådet medan vi lekte utanför. Jag gjorde mig av med X antal krukor och skor till min mans förtjusning. Han åkte glatt iväg till skroten med detta. Jag behövde ej tjata alltså öm en säjjer;)

Gåvagn...

...är den nya trenden:)

Ååååh....

...mammans huvud känns som en fotboll! Nu är det min tur att bli förkyld. Efter att ha klarat mig i en vecka utan smitta med ett klängigt snorigt barn runt halsen så har jag nu insjuknat när han är påväg att bli frisk. Lovely!

Idag är det vår i luften igen och solen skiner. Får bli en utedag för fam. Kreigh Englund.

Två...

...helger på en vecka. Nu är det fredag igen. Vädret idag är sådär. Värmen kommer nästa vecka. Upp mot 20 grader skulle det bli. Äntligen!

Ingen förbättring på E i dag heller. Sover ändå bra när han får ligga mellan oss.

Idag leker vi med Oskar och Anna. :)

Yeeeeeiii....

...stapplande vingliga små steg men framåt går det:)

Inatt fick skrutthostplutten sova hos mamma och pappa. Vänd snart förkylningsdret!!

Snart kommer Marita på besök. Det var längesedan. Då får vi se hur stor bebismagen är nu. En till kompis till E :)