wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Nöjd...

...liten kille efter en lång dag med massor av presenter, tårta och bus. En hel natt utan M satte spår då han vaknade oh frågade efter henne 3 ggr. Den snälla pappan satte sig i bilen och körde Örebro tur och retur för att hämta hem M i morse. 

Imorgon är det jobb igen! 2 veckor kvar sen semester!!!






Sorgligt...

...nog så lyckades vi glömma M i Örebro!!! Som tur är har vi en stand-in M som än så länge verkar gå bra! Hur kunde detta hända!! :-O



Trädgården...

...blommar för fullt med sommarblommor nu. En överraskning för varje ny sort!

Midsommar...

...i ett gråmulet Örebro. Vi var och hälsade på fam. Garphyttan som jag kallar dom eftersom jag faktiskt inte har någon aning om vad dom heter i efternamn. Men förnamnen kan jag. Lina, Andreas, Ebba och Agnes och så en himla massa djur. 

Efter en väldigt god sillunch traskade vi bort mot midsommarfirandet där det bjöds på midsommarstånguppsättning, dans, fika och fiskdam. 
Himlen öppnade sig lagom till vi skulle vandra hemåt så det fick bli till att springa med fikakorgar, vagnar och barn. Vi blev dyngsura ändå!!  

Senare på kvällen grillade vi och jag sov min första natt ever i en husvagn. Den va jättefin och trevlig. Husvagnslivet skulle nog funka några dagar tror jag allt. Edvin tyckte att det var spännande också.

Efter en förmiddagsridtur så packade vi ihop och styrde hemåt Karlstad igen. Här sken solen och regnet håller sig än så länge borta!

Nu ska vi baka lite jag och Edvin. Vi har ju en treåring i huset imorgon så han ska vi fira rejält!!








Veckan...

...har sprungit förbi fortare än någonsin tror jag bestämt. 
Efter vår Romweekend så var det bara att packa om resväskan och dra iväg med jobbet till Selma spa. Vi gick igenom processarbetet för våran omorganisation. Vad som inte fungerar så bra och hur vi ska vända på det. Sen vart det ju lite festligheter efteråt såklart. Vi vann PoS-pokalen och det var ju det viktigaste!




Idag har vi varit på bergvik jag och Edvin. Vi var tvungna att köpa kallingar till stora killen eftersom han går utan blöja på dagarna nu. Ytterst få olyckor blir det. Sen åkte vi till leksaksbutiken så att han kunde peka på saker han önskar sig i födelsedagspresent. Om 2 veckor idag blir han ju 3år!! 
Lilla stora killen!!