wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Sista...

...påskmiddagen hemma hos mormor och morfar. Moster Sara kom också förbi. Edvin blev kompis med en liten kattunge. Värmen har verkligen kommit med stormsteg och solen tar hårt så bäst att passa sig och smörja för att inte bli röd. Även viktigt att skydda ögonen från de starka strålarna;-)



Låååååångdredag...

...och vi kikade på motorsågsshow! På föris behövs det stubbar att sitta på så pappan sågade till några. På eftermiddagen åt vi påskmiddag i skåre. Idag ska vi åka till Mariebergsskogen. Väntar på att vädret ska bli bättre nu bara. 


Oj...

...vad längesen jag skrev!!

Skärtorsdagen idag och nu har vi påsklov! Färjestad spelar final på tv:n. E har precis somnat och vi ligger i soffan och slappar. 

Jag har gjort min andra dag på kommunen och det är så roligt. Jag ska ju hjälpa till att få ut lekplatsutrustning på förskolor/skolor och det känns absolut som ett viktigt uppdrag. Kul och behövande! 

I måndags var det kompetensutveckling och föris var stängt så då var vi i Mariebergsskogen och kollade på djuren med Tove och Alva. Termometern i akvariet är fortfarande favoriten. Tokpojken!! 

I påsk blir det att skoja, busa och äta god mat! Man kan ju ta en cykeltur på nya cykeln också❤



Idag...

...har vi hängt hos mormor och morfar! Det resulterade i glassätande, lek ute och ny cykel. Fick även prova mosters gamla "trattor" 



Kollar...

...barnnyheterna! Måste hänga med i samhällsinformationen:-)