wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Födelsedag...

...för mannen! Han fick många paket precis som han alltid vill ha även om en del kanske inte var så roliga som andra. Typ sånna dära bra att ha saker. Nu sitter han på övervåningen och testar ett av sina paket, ett nytt tv-spel, så jag får väl inte tillbaka den tv:n på ett tag nu antar jag. Han är glad iallfall och det är huvudsaken.
Snart ska vi till Kils golfklubb och äta lunch och i eftemiddag kommer det vänner och fikar. Det är ungefär vad jag orkar med på en dag.

Mörkt...

...ute fortfarande. Klockan är 7 en lördagsmorgon och jag kan inte sova mer så nu äter jag frukost och bloggar. Min man har precis lämnat hemmet för jobb far far away, typ Trollhättan, men han kommer hem till kvällninga igen som tur är. I morgon fyller han år och eftersom han jobbar idag och jag inte orkar ställa mig och laga mat och ordna till familjen så har vi bokat buffén på Kils golfklubb. Skönt att bara komma, äta och lämna :) Jag och mamma ska ta oss ner till stan en snabb sväng sen, jag måste ju ha nån present! Jag kan inte inte ha en present till min man på hans födelsedag när presenter är det bästa han vet. Jag får ta små korta promenader nu sa doktorn, bara jag lyssnar på min kropp. Niiiice! Jag spyr på att ligga här hemma! Ursch och fy.



Vi fick dessa underbara blommorna igår! Så fina!


"Semester"...

...igen då! I FYRA veckor! Bara det att jag inte kan resa nån stans, jag orkar inte greja, jag kan inte träna. WIIIIHOOOO! Doktorerna tar allvarligt på det här och det känns jättebra men inte hade jag räknat med att bli sjukskriven sååå länge. Det enda jag tänker bli nu är frisk och jag ska ta hand om mig själv tills jag är det.

Idag regnar det massor. Jag sitter framför datorn och läser lite, googlar lite, hänger på fejan och sånt. Tidning, dator, tv, tidning, dator, tv- så ser mina dagar ut. Jag har inga bra böcker men älskade M skulle komma förbi med några som jag kan fördriva tiden med :)

Inatt drömde jag att jag hade en salladsbar som folk kunde köpa lunch från, bara det att den var här hemma och jag fick använda det som fanns i kylen för tillfället när jag skulle göra dom. Kan tillägga att det inte blev några maché sallader dirkekt. Varför drömmer man så konstigt?





 Park i NYC med stort huvud!

Promenad...

...länktar! Så himla fint höstväder ute. Mannen har tagit in alla ute möbler annars hade jag satt mig med jacka och filt i solen. Jag behöver luft! Kanske kan fixa det sen ändå.

Jag såg ett jättekonstigt program häromdagen. Jag har plöjt lite konstiga program hela veckan kan man säga. Det visas inte så mycket intelligenta program mitt på dagen mitt i veckan har jag märkt :P
Det hette "rea till vilket pris" typ eller nåt, handlade om människor som levde för att handla på kuopngrabatter och ju mer av samma vara dom handlade ju mer rabatt fick dom. Skitsmart tyckte en kille som köpte 111 st paket flingor. Han fick med sig en hel pall hem. Så gjorde han varje dag men olika varor. Hans hem såg ut som en mindre butik. Skitbra! Synd att han inte hade några barn bara som kunde ärva det han inte hann använda upp:P

Känner mig lite bättre idag! Det går åt rätt håll, peppar peppar! Jag har druckit min första kopp kaffe på en vecka till frukost. Vi får se hur det går eller om jag får sota för det sen. Det var GOTT iallafall!

Jag gillar videon till Jack Sparrow- The lonely Island, Michael Bolton. Den är kuuuul!
Igårkväll gick jag och la mig 21.40. Liiiite tidigt för en lördag tycker ni, skönt tycker jag :)


Sjukskriven...

...p.g.a magproblem. Fyfasen vad drygt det är. Vila vila vila. Idag kan jag sitta upp lite iallafall. Mannen har varit bortrest hela veckan och kom äntligen hem igårkväll. Jag hatar att sova själv , speciellt när man mår dåligt. Som tur är har jag underbara vänner som passar upp på mig och hälsar på. Det gör att man känner sig piggare:)

Idag är det lördag och jag skulle jättegärna ta en promenad om jag orkade men icke! Kylan har kommit och snart får man börja använda sin vinterjacka. Min nya jacka är blå.

Det är 15 veckor sedan vi gifte oss idag, om lika länge är det jul. Jag länktar faktiskt lite. Även om jag mår dåligt i kroppen så mår jag bra i själen och det är huvudsaken!

Höst...

...väder på riktigt idag och nu kom regnet också. Hoppas att det blir att göra på jobbet idag och hela helgen för den delen för det är där jag ska spendera min tid. På söndag ska jag hem till mamma och pappa efter jobbet. Syster kommer hem och hälsar på och jag har inte träffat henne på jätte länge.

Min man reser bort på söndag och blir borta hela veckan och jag jobbar 7 dagar på rad nu så det gör inte så mycket. Jag fick hans reschema igår och det blir en hel del ensamt för mig i höst. Tiden kommer att gå superfort nu och det är bara 12 veckor kvar till jul. Uuuuj ångest!

Strandsatt...

...ensam och övergiven ute på öa. Min bil är inne på lagning fast den inte är trasig, fråga inte, min man har sina idéer. Jag glider runt i myskäder med raggsockor och dricker kaffe. Funderar lite för mycket och försöker för tillfället manövrera jobbiga tankar. Ledig idag så det får bli en prommenad och ta det lugnt. Kanske ska skura golvet också för jag kommer inte ihåg när det hände sist.



Längtar lite tillbaka hit. Kanske åker i vår igen!

Mobil...

...bloggar för första gången. Ser om det fungerar och om jag mäktar med det :) Kollar på desperate housewifes och är lite besviken. Tycker att det blivit lite drygt och kanske kan kallas trillerserie numer snarare än komediserie. Det får en vecka till på sig annars hoppar jag tillbaka till ljuvliga landet brunsås som går samtidigt. DET är bra! Ångrar mig lite nu...

En bild på vår nya fåtölj har efterfrågats. Såhär ser den ut.

Djurparker...

...behöver man inte besöka för att se djur. Igår såg jag en räv en ekorre en mink, hästa, kor, får, svanar, ett rådjur, en igelkott, änder, ja diverse fågelsorter en räv igen och vargen då som vi träffade på i början av veckan.

Känner mig friskare från förkylningen idag iallafall. Det är bra!

Dopdag...

...idag! Vi ska till Grava kyrka där vi gifte oss för 13 veckor sedan idag. Skit vad tiden går fort. Det är våra vänner som ska ha dop för sin lilla dotter och efteråt bjuds det på smörgåstårta. Naaajs!
Förkyld har jag blivit också. Inte Coolt! Förstod väl att det skulle bli så när jag haft så ont i halsen.

Igår kväll bakade jag 2 st äppelkakor. Det är inte vardag som jag bakar direkt. Fick äpplen av farmor och då tänkte jag vara en god fru till min man och äntligen baka något. Den gick hem och det blev en kakbit till förmiddagskaffet. Herregud hur gamla är vi???
Jag blev iallafall några år yngre efter min behandling igår. Jag fick visa legg på systemet;)

I morgon ska vi åka på en dagtripp som jag hoppas att vi aldrig aldig kommer att glömma! Vi får fira våra 13 veckor som gifta för 13 är väl ett turnummer, är det inte det??