wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Borås...

...levererade trevligheter. Vi utforskade Navet som är ett teknikcetra kanske mest för barn men det va även intressant för vuxna. 

Vattenlek, matteproblem, hur saker fungerar, energiförbrukning och sortering mm. 







Vi fick sova över hos Daniel och camilla i deras nya hus. Jättefint! Och Helmer var väldigt förtjust i Edvin. Goa killar


Tyvärr började Edvin bli sjuk igen och vi sov väldigt dåligt första natten. Han hostar mycket igen och jag har ont i bröstet och hostar en del jag med. Vi hittade iallafall på något medan papporna spelade golf. Det blev en tur till djurparken i år igen och det blev också väldigt uppskattat.






Efter 2:à natten bestämde vi oss för att åka hem eftersom Edvin hostar så och sover dåligt. Jag kände mig inte heller kry och tur va det för inatt spydde han ner hela sin säng igen. Bättre att han gör det hemma än borta iallafall. Han är piggare idag men jag är lite slö.  Den här semestern har inte varit så kul sjukdomsmässigt tyvärr:-( Den 17:e augusti har vi tid hos öron näsa hals igen. Nu ska halsmandlarna bort på han så att han börjar äta och sova ordentligt.

Tureturist...

...i egna staden. Vi åkte till stan och tog båtbussen från residenstorget till Mariebergsskogen efter en god lunch på Mörudden. Det va en trevlig tur och vi fick se måååånga båtar på vägen till edvins stora förtjusning!!








Lite...

...bättre i halsen på E idag och ingen feber inatt. Nu hoppas vi verkligen att det är på väg bort!!

Idag har vi varit hos mormor och morfar på lunch och fika. E fick en ny frisyr av moster sara och efter det åkte vi ner till hamnen för att se det stora Ostindienfararen som stannar till här några dagar.




Nästan...

...40 grader feber inatt. När ska det vända? Bara feber på nätterna. På dagen går det väldigt upp och ner. 

Idag har vi haft spontanbesök av Hugo, Cecilia och Jonas. Edvin och Hugo vart lite osams men E är ju inte heller sig själv så det va lite jobbigt att va trevlig och låna ut saker idag


E...

...klagar forfarande på ont i halsen och va vaken en del inatt. Hoppas det snart går över. Men har man inte feber och är relativt pigg så kan man ändå hitta på lite saker. Idag var vi på Gravaslätten där de anordnades lite försäljning av hemgjord mat. Vi red hästochvagn jag och E. Sen åt vi hemgjord lamkorv och fikade hembakt:-)





 

Jag...

...möblerade om lite hemma nu när vädret va som det va. Det blev bättre och med mer plats:-)

Halsont...

...på lilleman igen. Denna veckan kunde jag lika gärna ha vabbat:-(
Han vaknade inatt och grät och hade så ont. Kräktes flera ggr och det beror till stor del på att han är så tät. Det fick bli en dusch mitt i natten och sängkläderbyte. Efter lite medicin somnade han äntligen efter många om och lite gråt men jag hade ju svårt att sova förstås. P tog med E på en tur så att jag fick sova lite på dagen nu iallafall. 

Nu kom solen fram igen och jag passar på att fånga lite D-vitamin i min Goa badenbaden. 

Vi har iallafall orkar med att baka bullar idag och dom blev jättegoda!!
Kan ju inte bli annat med en så bra hjälpreda:-)




Imorgon ska vi på födelsedagsparty om nu E mår lite bättre :-)

Semestern...

...rullar på och men man märker att det krävs lite utflykter för att stimulera lilleman. Igår köpte vi med oss sallad och satte oss i mariebergsskogen och picknicka. Sen lekte vi lite där förstås och hann även med en glass. På eftermiddagen kom mormor och morfar på besök och morfar hann hoppa lite i studsmattan med Edvin.



Idag var det sämre väder igen. Jag och Edvin tog en biopremiär. Han var så duktig och satt still (nästan) hela filmen. Det kröp lite i benen på han i slutet men han höll ut. Lilla stora killen:-)


Första...

...dagen på semestern är avklarad och naturligtvis ösregnade det! 
Fick passa på att städa garderoberna här hemma. 

Igår var vi på 1:års kalas hos Arvid. Edvin och Walter fann varandra och det blev poolparty av kalaset med både vattenspridaren och bebispool. 


Badpremiären...

...är även gjord av morsan nu!! Det va riktigt skönt i vattnet. Edvin va som vanligt en säl. Pappan har hyrt grävmaskin och vi ser nog inte mycket av han i helgen.

Nu har jag semester i 4 veckor. I morgon ska vi på kalas till Arvid som fyller ett år.




Bröllops...

...dag idag! Fruktbröllop heter det visst när man varit gift i 4 år:-)

Imorgon efter lunch går jag på SEMESTER!! Wiiiihooooo!!! :-D