wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Söders...

...bröllop! Fantastiskt underbart fin och superroligt! Mår som jag förtjänar idag!

Bröllop...

...i morgon och jag ska vara tärna. Både nervöst och jättekul. Vi har träffats lite på kvällen här nu men nu får det vara nog. Sova sova så att man orkar hela dagen. Det är ju ändå min bäste väns bröllop!

Två...

...dagar kvar tills pappan går på semester! Tre dagar kvar tills Malin och Jesper gifter sig och vi får gå på bröllop!! Så himla kul ska det bli! Ännu roligare att få vara med Malin hela dagen. Är lite nervös faktiskt. Idag porlar regnet. E sover förmiddag inne. Var inte jättesugen på en promenad i detta väder.

Ikväll ska vi ut med jobbet. Det ska bli trevligt att träffa alla igen. Det var ett tag sen nu. Vi ska på räkfrossa i hamnen men först hem till Säfflan på förnibba:)

Paket...

...i mångtal! Lite svårt att förstå och uppskatta presenter såhär första gången man fyller år. Man är ju inte så rutinerad då så att säga men jag lovar att allt leks med eller används på ett och annat sätt.

Idag har vi firat stora pojken och släkten har varit här. Tårtkalas!!

Går...

...själv nu! På 1-årsdagen när det bara var en timma kvar tills han fyllde så ställer han sig upp och tar ett steg. Det har han ju gjort i en veckas tid nu men det har liksom stannat där. Den här gången fortsatte han med ett till, ett till, ett till och ett till. Han gick sju, åtta steg och vi blev som fågelholkar här! Så himla kul att det blev på självaste födelsedagen!!

Ett...

...år har gott sen vi låg där på förlossningen och tittade på dig när du snosade och sov så gott! Många tårar och många skratt och väldigt många vakna nätter, sömnlöshet och ibland hopplöshet blandat med starka känslor. Vi Älskar dig så det gör ont fina fina unge!

Grattis på din allra första födelsedag! Du har stulit våra hjärtan men behåll dom du! Vi behöver dem inte längre nu när vi har dig!

Jogga...

Tre...

...dagar kvar tills vi har en ettåring i huset! Wiiiihooo!

Får...

...i närbild ute på Hammars udde. Det blev lek och fika också med kompisen Ludvig och hans mamma Josefin. E blev bjuden på glass. Hemmagjord smothi på banan, ananas och turkisk yogurt som frysts ner i glasspinnar. Gott tyckte E men vart lite skeptisk till konsistensen. Mamman fick resten:)

Möhippa...

...för Malin! Vädret var perfekt! Aktiviteterna blev jätte lyckade och stämningen var på topp! Alla var jätte nöjda, inte minst Malin som bjöd på sig själv till max! Den bruden har energi! Om två veckor är bröllopet och det kommer att bli fantastiskt kul att få ta del av deras dag! Har ju ett ärofullt uppdrag också! Tärna:)

Sova...

...nej tack! Antar att det är seperationsångest delux på lillen. Gallskriker och gråter på dagen när han ska sova och i kväll hade till och med pappan svårt att lägga. Läste om ettåringarnas fas och det var vanligt nu. Hoppas INTE att det är ihållande.

Idag har mormor och morfar varit här:-)

Tand...

...nummer fyra har äntligen visat sig! Tack!

Pappan är i Norge igen. Sen är det slut på resandet. Semestern närmar sig och nästa vecka är det midsommarafton och pluttens 1-års dag. Igår köpte vi födelsedagspresent. Räääserbiiil!!:-)
Hoppas att han blir glad!

Idag har vi firat Anna som fyller år. Hann med lek och bus också. Efter det kom mammor och barn från föräldrargruppen på fika. E sov 40 min på hela dagen så hoppas att han sover gott inatt.

Oj...

...oj oj! Idag har inget dugt för mister liten. Tanden? Frustration? Vet ej, vet ej. Pappa och han åkte och köpte olja nu.

Ikväll ska morsan ut och äta. Den gamla goda tiden kommer att göra sig påmind då mitt middagssällskap består av kära vänner från förr. Tove är i stan och Anna kommer också. Ska bli så himla fint att ses.

Sveriges...

...nationaldag och vädret har varit perfekt! Farmor och farfar har precis åkt hem och de här päronen har intagit soffläge framför tv:n. Man blir lite mer sliten nu när E kräver att man ska agera gåvagn i princip hela tiden. Det där med att krypa är väl rätt ok men att gå med stöd det är det som är grejen tydligen. E gör ju i sin tur också av med mer energi och somnar rätt tidigt.

Igår hängde vi på kronoparken. Introducerade E till såpbubblornas värld. Det var ju gör spännande det!

Kallt...

...idag på nåt sätt fast solen var framme. Vi hängde med Anna och Oskar på förmiddagen. E började ju krypa för 5 dagar sedan...
-Ha ha det är sen gammalt skratta Oskar och tog fyra små steg här hemma. Gud vad fort det går. Liten blir stor och det är ju bara 2 veckor kvar tills E fyller 1 år!!!! Kära nån!

På eftermiddagen hängde vi hos Elin och Tilde...icke att förglömma lilla Olle förstås på 10 veckor fast det ändå är lätt gjort. Snällare bebis får man nog leta efter. Gör inga större ljud från sig och skrattar mest hela tiden. Väldigt söt!
Pappan är i Norge och kommer hem i morgon så sängen är stor. Sen kommer en helgdag mitt i veckan med tillhörande klämdag så vips var denna veckan också slut.

Fick hjälp med städningen på kvällskvisten också:-)

RäserLinda...

...är tillbaka! Dock började vi lite lugnt med 2 mil och ett vätskedepåstopp, men kul var det. E somnade på vägen hem.