wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Glad...

...första advent!! 10 grader varmt och regn...Sverige i ett nötskal! Förra året var det massor med snö och kallt. Det fick inte bli en vana tyckte väderGudarna och gav oss istället en jäkligt lång höst. Det är ändå mysigt att tända ljus och fika lite lussebullar i ruskvädret. Näemare 137st lussebullar...för det är vad min man bakade igår. Ska det göras så ska det göras ordentligt. Jag fick vara med och rulla lite bullar i ett hörn. Dom bliv iallfall väldigt goda! :)

Två...

...lediga helger kvar innan jul...och ingen julklapp klar...blöööö, ångest! Jag får rikta in mig på att fixa lite klappar i veckan då jag bara jobbar halvtid. Det får bli sparsamt på klappbiten i år. Man blir inte rik på att vara sjukskriven direkt kan jag intyga. 

Nu ska jag fortsätta staka ut huset:) Med ljus alltså :) 



Gud...jag undrar lite...var är snön??? och varför skickar du Gudrun istället???

skittt...

...vad längesedan jag skrev! Min idé om vardags dagbok höll inte så länge ;) Fel av mig MEN jag har mått skit! Sex veckor av sjukskrivning och typ orörlig har jag nu börjat på lätta 2 timmar om dagen pass. Känns jäkligt bra. Sakta men säkert kommer jag tillbaka till livet. Oj vad mycket jag har hunnit tänka och fundera under de här veckorna. Att vara sjukskriven är en PINA och det har varit många tårar och deppiga stunder. Det hemska med det är att jag inte har någon "rätt" till att känna så igentligen. Det var då och nu är nu. Nu mår jag mycket bättre!

Min man jobbar som tusan. Reser hit och dit i Sverige, försöker hinna med och träna och inte nog med det så får han ta hand om en sur och trött fru på kvällarna. Idag har jag städat lite i allafall. Tar lite pö om pö och försöker göra det adventsfint här hemma. Känns inte så juligt än dock då vädret är knas och stormen Berit är påväg men en stake i varje fönster och en liten julstjärna lättar upp:)

Jag har inte så mycket mer att berätta för tillfället när som sagt mina senaste 6 veckor spenderats horisonttiellt i soffan på våning 2 men om det är något tv program ni undrar över så har jag nog svaret!

En vanlig sjukskrivningsdag i mitt liv

*Vaknar och gör frukost runt 8.
*Äter frukosten framför tv:n och börjat programdagen med "Vakna med the Voice"
*Nyhetsmorgon på 4:an
*Efter 10 med Malou/Lyxfällan (beror på vilket som verkar mest intessant)
*Ätit lunch och en liten promme efter det.
*Ellen Degenerous (alternativ sovit lite)
*Här emellan är det lite dööötid öm en säger då kan det hända att jag satt på en dvd med "Vänner"
*Unga mödrar (fy faan vilka idioter som är med där)
*Americas funniest homevideos
*Greys Anatomi
*Här nånstans kommer mannen hem och lagar mat
*Masterchef USA
*Sen kommer ju tiden då de flesta bänkar sig framför tv:n och då har man tittat på det man brukar följa liksom.

Japp det var det...Ikväll ska jag bli bjuden på hemlagad pizza:) Det är kvartsfinal i Idol och På spåret börjar! Dilemma!! Tur det finns repriser. Mannen är i storstan och kommer hem sent.