wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

E...

...somnade i Malins säng! Trevligt!!

Valborg...

...idag då! Blå himmel och tidig morgon. E har sovit ok inatt men det blev en tidig morgon som sagt. Däremot så har han avstått välling två nätter i rad nu och det är självvalt. Hoppas ju på att det är så att han inte behöver något längre. BVC vill ju INTE att dom äter på natten och tjatar om avvänjning.

Ikväll ska vi till Mallan och Jeppe på trevligheter:) E får sova i vagnen och det hoppas vi går bra. Vet inte om det blir nån påhälsning av brasa men antar att grillen kommer tändas hos grillmästarJeppe och då kan man ju slänga ett öga på den!

Smulplutten...

...är förkyld igen!! Sjukdomarna byter bara av varandra hela tiden! Håller verkligen tummarna för att han får vara frisk på Mallorca!!

I morgon är det Valborg. Då ska vi väl försöka leta upp en någorlunda tidigt tänd brasa så att vi kan fira in våren. Vi får nog leta fram eskimådräckterna igen också för vi lär ju frysa rumpan av oss annars. Något vårväder är det då INTE just nu. I lördags fanns hoppet! Idag är det som bortblåst (bokstavligen)! Sopbilen svischade förbi förut iallafall och det är väl ett vårtecken om något.

Sola...

...med stil!! Viktigt att skydda kropp och knopp när man ska resa till utomlandet:)

Lekparkshäng...

...med bästa kompisen!! Äntligen kan vi leka igen!

Söt...

...som socker och han är vår!!!

Fungerar...

...igen! Bloggen alltså! Appen ligger nere då och då så därav den uteblivna uppdateringen.

I morse fick vi föräldrar sova till kl 07.10! Lyxlyxilyxlyx! INTE så dumt! Pappan har rest färdigt för nu och det känns väldigt skönt att han kommer hem på eftermiddagarna. Det märks på E att han blir glad av att ha pappa hemma.

Vi kommer bli kändisar jag och E! I en tidning som släpps internationellt t.o.m så kommer våra söta fejs pryda mittuppslaget när vi är i full aktion på småbarnsrytmiken. Spännande:)
Autografer skrivs efter önskemål!

Önskelistans...

...första punkt

• bobycar!!

Bra...

...natt igen! Sov från 18.30-06 med en depå inatt vid 02.30. Skönt!

Nu har pappan lämnat oss för 50 andra kvinnor.,..bah! Dom tänkte lära sig åka skidor tydligen. Vi åker till mormor och morfar och moster sen efter lunch. Hoppade över promenaden idag. Regn och rusk klarar vi oss utan.

Squat...

...challenge! Knäböjsövningsutmaning i 30 dagar. Man börjar på 50 sen plussar man på ca. 5 om dagen med enstaka vilodagar. Detta ska göra att man får en fast och fin rumpa igen. Ja tack! Min liksom ändrade form efter att lilla E använt min kropp som övernattningslägenhet i 9 månader. Den trappade ner ett steg kan man säga så nu ska den kliva upp igen är meningen. Idag gjorde jag 110 stycken. Är på dag 10. Bara 20 dagar kvar....phu!

Vaknar...

...till en solskensmorgon av sonen som sovit hela natten i sitt rum (en vällingdepå dock) Pappan mår bra och jag mår bra! ÄNTLIGEN!

Idag blir det utstädning av magsjukebaciller igen, lång promenad och göra pass åt lilleman. Vi åker ju snart till Palma Nova. Endast en månad kvar!

Vaknar...

Pappan...

...blev sjuk i morse!! 5 dagar med magsjuka!! Skona mig!

Jag packade in E i bilen och åkte till barnens hus för att köpa en sån där mjuk inomhushjälm så att han kan ramla med stil för som det är just nu faller han handlöst framåt eller bakåt. Han är lite daredevil också och släpper gärna taget helt och hållet. Lite väl positiv ibland kan tyckas då han borde träna liiite till på att stå själv först. Den däringa hjälmen ville barnenshus ruinera morsan på. 450 spänn!! Den kommer ju fylla sin funktion i högst en månad typ. Nä, för dyrt. Jag köpte lite andra bra och ha grejer istället för 350kr! Sparade en hundring;)

Vi tog svängen förbi farmor och farfar också, blev kvar ett par timmar. Skönt att komma hemifrån. Jag höll på att bli tokig inom husets väggar. E sov bra inatt så håller tummarna för ännu en nu. Han behöver sova gott för att bli helt frisk!

Han är sin fars son!

Mamman...

...blev sjuk inatt och E spydde idag igen. Bläää! Vi trodde ju det var över igår! Jag städade ju ut alla bacillusker! Jäddra dreet! Önskar man kunde vrida fram tiden! Poff!!

Magsjukan...

...slog till med råge hos fam. Kreigh Englund. I fredags kl 11 insjuknade lilla E och det var kaskadspyor under hela dagen. Fick feber under kvällen men sov ändå ok på natten utan att kräkas nåt. Spydde igen vid frukost men sen sov han mest hela dagen och nästa spya kom inte förrän 20 timmar senare. Åh omtag trodde jag medans jag själv började känna mig sjuk. Klockan 04 så fick pappan ta över och jag la mig på övervåningen. Sen dess har ingen av oss spytt och vi har sakta men säkert kommit tillbaka till livet. Värre är det med E's vän Oskar. Han har det tydligen tufft:(
Pappan tog E på en lite roadtrip på eftermiddagen och jag städade ut magsjukan. Massa svabbande och flera tvättmaskiner senare så ska väl de dära hemska basiluskerna vara borta! Magsjuka, ett jäkla dumt påhitt!!

Sov...

...till 05.30 med 2 uppvak inatt varav ett var vällingdepån! Det andra var bara ett gnäll och omsomning på det! Niiiiice!

Idag ska vi knata bort till min förra arbetskamrat och hennes nya lilla bebis! Sen är det helg igen! Måndag och fredag verkar va de enda dagarna som finns kvar i veckan när man är morsledig :-P



Provkört...

...nya bilen idag! Mycket väl godkänd :)
Fick även en helkväll med burgare, godis och 3D bio med Mallan. Trevligt!

E sov till 05 i sin säng inatt! Alltså 3:E natten på rad! Håller tummarna för en ihållande tränd!

Okay...

...den här natten sov E till klockan 05 i sin säng! Snart kanske man kan räkna det som första hela sovnatten:)

Idag ska Edvin få vara hos Anna och Oskar en stund på förmiddagen för morsan åker ner till stan sen. Jag ska ta reda på vad jag vill bli när jag blir stor.

I eftermiddag hämtar vi vår nya familjemedlem. Den vita faran ska få ett nytt hem. Välkommen säger vi till Tojjan Avensis:)

Inatt...

...sov du som en prins älskling! Fortsätt så!!!

Jobbig...

...natt igen resulterar i 2 trötta föräldrar! E vaknade stup i kvarten och vet inte varför. Klockan 05.00 var det morgon och lika bra att ge upp. En rätt grinig E idag alltså som iallafall sov 2 timmar inne i vår säng på eftermiddagen så att morsan fick en powernap också. Pappan vilade när han kom hem på sitt egna lilla vis:-/

Skulle...

...nog kunna tänka sig ett vrålåk som detta...;)

Hejdå...

...min lilla svarta faran! Ha det bra hos dina nya ägare i Motala. Tack för allt!

Vänner...

...Idag somnade E i sängen på eftermiddagen bredvid mig med en flaska välling i magen. Det är första gången ever och härmed fasas amningen ut ytterligare. På ett sätt sorgligt men ändå väldigt skönt. Jag är glad och tacksam för att det fungerat så bra så här länge och det är jättemysigt att amma men nåt som är ännu mysigare är att ligga såhär med skrutten! Nära nära och lyssna på snusande andetag.

Looki...

...looki! No hands! Bäst att blunda när det är läskigt!!

Pannkakslunch...

...skulle jag bjuda E på. Det gick INTE hem...Attans! Jag som gjorde dubbel sats så det skulle räcka till att frysa in också. Ja ja, pappan kanske vill äta nån liten pannkaka nån dag.

Ett samtal att min bil är färdig kom idag till mannen. En dag tidigare än planerat och lite olägligt då jag inte var beredd på att packa in E i bilen och åka till skåre för att hämta farfar och sen åka till våxnäs för att hämta bilen och sen åka i karavan hem till hammarö för att tillslut flytta över bilbarnsstolen till min bil igen. Efter lite gnabb med mannen över detta så packade vi iallafall ihop oss och åkte. När vi kom till bilverkstaden så hade personalen fått för sig att stänga för dagen och på dörren hängde en galet fult skriven lapp,
-Stängt för dagen, öppet åter fredag! Men då så!! Då gör vi om samma presidier i morgon igen då! Inga konstigheter! Vi fick ju träffa farfar en sväng iallafall och när vi äntligen kom hem igen så kom mormor och morfar på besök! Mysigt:)

Läsa...

...tidningen?? Va är det för strunt?? Jag läser på min blöja! Måste godkänna fabrikatet!

Morsledig...

...denna tid på året är INTE så dumt!!

Bästishäng med Oskar och Anna idag! Vi har ju inte setts under hela påsken så vi tog igen det idag! Jättemysigt! I natt sov E by the way ända till 04 i sin säng!! Heja heja!!

On...

...the road again!! Pappan alltså. Sista veckan nu sen får vi ha han hemma lite mer.

Idag har vi hängt i skåre hos familjen Ortfeldt. Linda min vän och hennes fina tjejer Emilia och Lovisa har bjudit på det ena och det andra. Bästa barnvakterna ever tror jag nog bestämt. E var helt salig över att tjejerna busade och grejade. Han glömde bort mig totalt och inte ens när han började bli trött gnällde han. Han var för upptagen helt enkelt.

Nu sover E gott och i går natt åt han äntligen av vällingen så han sov till 3 i sin säng. Jag ser på kändishoppet men tyvärr har min favvo åkt ut. Glenn Hysén som hittade på sina egna hopp som t.ex den fallande sjökon.