wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Åker...

...iväg till jobbet. Uuuu illamående idag! Hoppas att det går över. Valborgsmässoafton idag och vi ska till sjukhuset och lyssna på vår vän Stina som är barnmorska och titta på bildbandsvisning!

Mannen kom 10 i tävlingen! Jätteduktig och han är nöjd! Helgen har rusat förbi och till veckan hämtar vi barnvagnen redan! Tiden går tok fort men det gör inget för nu börjar det bli lite tungt.

Sista...

...dagen på tävlingen och solen skiner idag med! Hoppas på att den fortsätter så!

Sitter och kikar på Nyhetsmorgon med en kopp kaffe. Tilde går igenom veckans sammanställning av nyheter och jag kan inte låta bli att skratta åt nyheten med fel Margareta Winberg som fick en inbjudan till ett miljömöte fast hon inte hade något där att göra så ville hon ändå gå på denna fina tillställning och hamnade också på ett foto med alla föredetta miljönissar. Hon ville inte acceptera att inbjudan gått till fel person. Ha ha ha. Skön dam!

Emma Tobias och barnen var här och åt middag igår. Jätte trevligt. Vi var dock alla väldigt trötta och det blev inte så sent men träffar dom idag igen på linjeloppet. Killarna startar 11.58 och då ska vi heja ordentligt. Per avancerade en placering igår och ligger nu på 10:e plats.

10:a...

...på tempot! Inte fy skam. Lilla E's pappa är snabb i benen. Solen har varit framme hela förmiddagen. Nu gick den i moln. Skit. Ja ja vi åker om två och en halv timme så den kanske kommer fram igen. Ska ju iväg och heja på GP loppet också.

33...

...veckor idag! Runt 7 kvar alltså:) +12 kg på vågen och 104 cm runt magen.

Starke...

...man...

Mannen kör finkläder!

Ostbågar...

...och lets dance förgyller fredagskvällen. Idag har jag vart hos tandläkaren. Inga hål! Bra! Sen åkte jag till Sussie picant och handlade på mig lite produkter. Dom körde 30% på allt och jag fick en gratis ansiktsbehandling för hon hade fått ett återbud. Sweet!

På eftermiddagen har jag sett mannen cykla prolog och det gick bra. I morgon är det två tävlingar som jag ska se. Hoppas på bättre väder.

Första...

...föräldra mötet idag då. Vi var bara 4 par. Det fattades 3. Vi gick mest igenom förlossningen och de olika smärtlindringarna. Sen fick vi se på en förskönad film av allt, men det var bra. Mannen tycker ju det är strunt förståss men jag vill att han ska veta vad som kommer hända eftersom han antagligen kommer vara min röst genom allt.

Till helgen kommer Emma med familj på besök. Våra män ska ju tävla i Hammarö 3-dagars. Hoppas att vädret blir som idag. Sol och rätt varmt faktiskt:)

Måndagsledig...

...idag. Den här veckan jobbar jag bara 3 dagar. Låter väldigt lyxigt:) Jag har jobbat helgen också så jag är lite trött. Tror ändå järntabletterna börjat värka som tur är.

Idag har jag inga planer utom provtagning på labbet i skoghall och en fika med Malin och Elin. Skönt. Mannen är hemma igen och till helgen ska han tävla. Hoppades på finväder men våren håller på sig tyvärr. Jag har iallafall köpt mig en campingstol så jag slipper stå.

Vilar...

...fossingarna en liten stund. Jag var jättesugen på chips förut som jag i princip aldrig äter men köpte en påse. Öppnade den och åt tre stycken. Det räckte. Kroppen spelar en ett spratt kan man säga.

Ligger...

...i sängen fortfarande. Mitt järnvärde har dalat från 155 till 27 så nu måste jag börja med järntabletter. Kanske därför jag känner mig extra trött. Mitt blodtryck var också väldigt lågt 85/45 men beror på blodtrycksfall och går tillbaka till det normala när jag vilar. Inget som är farligt för lilla E iallafall. Barnmorskan vill att jag ska ta det lugnt. Jag tycker ju att jag gör det men inte tillräckligt då kanske.

Per är bortrest igen. Tråkigt! Jag känner mig lite ensam. Tur jag har min fina vän!

Onsdag...

...morgon. Jag sitter på jobbet och försöker sakta tugga en smörgås och dricker the. Min mage har krånglat de senaste dagarna och allt jag äter får jag ont av. Tur jag ska till barnmorskan i morgon.

Ikväll ska vi på invigning och vip kväll till lager 157. Spännande att se Malins nya jobb. Kan bli lite shopping med:)

I morgon ska jag till Anna och umgås innan hennes lilla kommer. Hon hade önskan om att åka till barnens hus. Kul att se hur dom bor nu också. Har ju inte varit där sen dom flyttat.

Jag fick köpa massa bra och ha grejer till lilla E av en gamal arbetskolega som anser sig klar med barnafödandet. 3 fulla kassar med nästan bara polarn o pyret kläder för 200 kr. Babybjörn bärsele, babybjörn babysitter och massa mer bra saker för nästan inga pengar. Det gör ju inget att de är begagnade.
Pappan köper kläder han med. Superfina!

Snögubbe...

...nån?? Inte det! Men det är ju 17:e april idag. Ingen som vill göra snögubbe?

Precis...

...två månader idag kvar till lilla E är beräknad. +11.5 kg och 102cm runt magen. Vågen har stått still ett tag. Ganska skönt faktiskt.

Igår...

...sol, idag regn! Typiskt! Har absolut inte något att pyssla med idag. Har precis svept över med dammsugaren och satt på en tvätt så jag har inga hemmasysslor kvar heller. Mannen är i borens berg och tävlar. Han är nog hemma runt 20 ikväll så helt ensam är jag också. Har förvisso sällskap av en galen bäbis i magen och en jätte trött katt så jag ska väl inte klaga.

I veckan som kommer väntas vip kväll på Lager 157 som öppnar här i Karlstad, barnmorskan och 50-års fest för grannen.

Trevlig söndag!



Solen...

...strålar på Hammarö idag! Tack för det väderänglarna:) Jag sitter med en kopp kaffe ( el. som mannen kallar det Oboy) i solen och njuter! Äntligen lite vårväder.

Malin och Jesper var hos oss igår. Först var vi i stan och åt middag på Kina restaurang sen hyrde vi film. Vi lät männen få fria tyglar och gick in och handlade så länge. Det resulterade i en triller som heter maktens män el liknande. Vi hade önskat oss en komedi....men man kan inte få allt. Den var rätt bra ändå. Fast jag somnade på slutet :P

Idag ska lilla E's farfar tapetsera två nya våder i rummet för att få bort 2 gigantiska hål i väggen. Vi bryr oss inte om att tapetsera om annars för vi tänker att liten nog kommer använda diverse ytor till målarytor när han blir äldre. Känner på mig att sånt kommer man inte ifrån. Han får välja tapet själv sen när han blir större. Antar att det kommer att bli pirater, döskallar el. kanske stålmannen i framtiden.

Ljuvligt att vara ledig i alla fall!

Gåvor från Malin och Jespers Mexikoresa! Så himla söta!

Nu...

...har jag tagit helgen! Uuuuu va gött! Dessa 7 arbetsdagar gick undan faktisk.

Igår var fina Camilla hos mig på en middag med tillhörande godisskål:) jättetrevligt att träffa henne. Vi ses inte så ofta men håller kontakten ändå efter friskvårdsutbildningen. Väldigt kul!

Ikväll väntar jag in Malin som jag inte träffat på 3 veckor. Hon har varit i Mexiko och nu börjat sitt nya jobb. Hon får också middag. Trevligt att slippa äta själv. Och framför allt trevligt med sällskap!! Mannen kommer hem i morgon.

Fina blommor som Camilla kom med :)

Regn...

...regn och regn! Gör mig inte så mycket just idag när jag jobbar men det är ju alltid lite trevligare med en solglimt.

Hoppas det går bättre att jobba idag. Hade rätt ont igår faktiskt. Tror ligament en luckras och töjs under magen. Får be om lagertjänst idag så jag slipper att gå så mycket.

Beställde precis fotvårdstid:) dom var i stort sett fullbokade men lyckades trycka in mig den 2:e maj. Jag når ju knappt mina fötter längre:/ Jag behöver hjälp och tror desvärre inte att min man bistår med den tjänsten. Mina fötter är inte vana att bära på 11,5 kg extra så dom är trötta.

Idag kommer M och J tillbaka från 2 veckors semester i Mexiko. Det var nästan 3 veckor sedan jag träffa dom och tiden bara rusar förbi!

En dusch nu sen till jobbet!

En...

...dag kvar på påskhelgen och vi har haft en hel del besök på Mq Bergvik. Folk har inget annat för sig än att shoppa verkar det som men det är bra för det värsta som finns är att stå och trampa ensam därute.

Idag har vi haft fin besök av kära vänner. Jätte trevligt att se dom. Vi bor en bit ifrån varandra så det blir inte så ofta vi ses. Synd att jag skulle jobba så jag hann inte träffa dom så länge men dom kommer igen om 3 veckor och då är jag ledig hela helgen:)

Idag är lilla E 30 veckor och jag ska enligt plan jobba 8 veckor till. Hoppas att jag orkar det. Idag har det dock varit lite tufft. Han kickar mig på nåt organ därinne så jag får jätte ont och svårt att gå. Busunge! 4 dagar kvar att jobba sen är jag ledig och kan vila upp mig lite:)

Låååååång...

...fredag! Sorglig dag enligt den kristna tron. Jesus korsfästes och dog. Men vi vet ju alla att han åreruppstår i morgon och det firar vi med massa godis, ägg, kycklingar, påskkärringar, hönor m.m.

Jag känner mig som en höna. En värphöna med en galen bäbis i sig. Det känns stundtals som han möblerar om därinne i sin lilla etta. Nu kan det va allt från 8-12 veckor kvar innan han kommer. Hoppas det är bättre väder då iallafall. Idag snöar det nämligen här på öa. Spelar mig ingen större roll dock, åker ändå och jobbar snart och hoppas på lite shoppingsugna kunder istället:)

I sitt allra första påskägg fick lilla E en söt stickad body och ett par mysiga små tofflor.

GLAD PÅSK!!!

Ska...

...bara tillägga att jag blir väldigt glad av era komentarer jag får men jag kan inte svara er från min app...fattar inte varför. Hur som helst, massa kram på er!

Storhandling...

...på maxi är ingen lek såhär 3 dagar innan påsk! Det är äta eller bli äten som gäller öm en säger! Kundvagnar högt och lågt och alla är en smula irriterade. Fasen, högtider ska ju vara glädjens tider men tydligen inte en sekund för tidigt.

Idag började vår mid season sale. Det är ju lite samma sak som gäller där kan man säga. Och man viker INTE ihop kläderna efter sig när man har kollat igenom ett helt bord (helst alla olika storlekar också) för sånt gör man inte på rea! Det finns tydligen nån oskriven lag på sånt.

Nu ska jag trösta mig lite med en och en annan godis bit ut vår nätta lilla godispåse värd 103 kr som vi slog oss till på maxi :)

Timmen...

...kvar av jobb och jag vilar mig lite på lunchrummet. Lilla E trycker på mina lungor och jag har lite jobbigt att andas.

Den här veckan är det påskvecka. Tror norrmännen har ledigt redan för det har varit inne en hel del. Syrran kommer hem över påsk. Jag jobbar hela helgen men får se till att träffa henne nån kväll. Det blir mysigt:)

Håller mig flytande så länge.

Söndag...

...morgon! Mannen har som vanligt gett sig ut på träningsrunda och jag dricker kaffe i fåtöljen. Solen skiner så jag ska ta mig en promenad tänkte jag men det är kallt! Vart tog värmen vägen som var här förra veckan. Från 20 grader varmt till 2!!

Idag är lilla E 29 veckor gammal och jag är + 11 kg och 100 cm runt magen. På vågen går det stadigt uppåt men cm runt om drar inte iväg så fort. Det kommer väl en skjuts snart. Jag byter veckor på söndagar konstaterade barnmorskan i måndags. Men inget nytt bf datum i alla fall.