wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Gaaaaah...

...vilken skitnatt! Nu är han förkyld igen och näsan rinner som busen! Jag sov 3 timmar inatt. Hur jag orkat med att baka bröd, städa, power walka och fika med mammagruppen är ju ett mysterium fast jag tror det kallas kaffe!! Ikväll blir det en tidig kväll och jag håller tummarna för att den blir lite bättre än den förra...

Gaaaaah...

Storhandling...

...på eftermiddagen. Välbehövligt. Nu ser vi på Mia på grötö och äter fikon. Otippat kan man tycka men nu är det slut på sockret i den här familjen för nu!!

Pappan valde strumpor i morse

Lek...

...på onsdagsmorgonen! Snart ska vi gå ut och gå promenad med Anna pch Oskar. Sen går vi in till nyopererade grannen med blommor och choklad.

Dagen...

...sprang förbi och klockan är nästan läggdags redan. Jag somnar tidigt på kvällarna. Sover rätt dåligt på nätterna när E envisas vakna hela tiden. I morse fick jag sova lite extra iallafall då lilleman gick upp med pappan och åt frukost.

Vi har varit hos mormor och moster och hälsat på idag. Mysigt!

Babblarna...

...är en favorit;)

Just...

...haft besök av farmor och farfar. Vi åt älgstek, sås och potatis. En riktig söndagsmiddag. Och såklart har det busats med lilla E.

Idag sov han förmiddag i sin säng! En och en halv timme! Fantastiskt! Han gnällde i 3 minuter bara sen somnade han. Vi hälsade på hos Malin och Jeppe en sväng också. Trevligt!

65...

...års fest avklarad. Pappa fyllde i onsdags men vi firade idag. Trevligt och gott med smörgåstårta. Jag fick också äran att designa födelsedagstårtan. Den blev snarare en barnkalastårta än en 65-års kreation men god var den och det är det viktigaste.

Nu ligger jag utslagen framför på spåret och lilleman sover.

Minsta kusin Saga sjunger för Edvin! Hon är jätte duktig. Hon fick en roll i musikalen shrek som spelas på teatern snart. Det måste vi gå och se på:)

Sova...

...i nya vagnen fungerade väldigt bra. Skönt då vet vi det. Den är ju himla lätt att vara ute och gå med så det är bra. Idag har jag gjort mer barnmat och även bakat bröd. Ett GI bröd med mycket nötter. Det blev gott.

I morgon är det kalas hos morfar. Pappan kommer hem sent så det blir bara jag och lilleman som åker dit.

Ikea...

...häng med mormor och moster. Köpte lite nya glas och saker till lilleman. Efter det fikade vi med morfar som fyller 65 år idag.

Nu är pappan äntligen hemma igen!!

Nya...

...effekter på telefonen:)

Trött...

...trött trött! Ikväll ska jag lägga mig när E somnat tror jag. Pappan kom hem igår kväll när vi sov och åkte i morse när vi sov. Blä!

Idag har jag gjort egen barnmat. Den var godkänd! Han åt med ett leende på läpparna iallafall. Tur det!

Vi provade nya vagnen förut. När vi började gå hörde jag bruuuuuuu där ifrån så den är väl också godkänd antar jag;)

Fikade hos Anna och Oskar förut!

7...

...månader idag!!

Puss

Uj...

...vilka skit nätter vi har haft nu! Var tog dom där nätterna vägen då han sov till närmare fyra utan att vakna??? Igår sov han till 22.30 i sin säng! Vaknade från och till efter det hela natten. Jag känner mig som ett vrak! När Ska det vända med den här mannen??

Pappan kommer snart hem nu iallafall. Saknar när han inte är hemma!

Trodde...

...aldrig man kunde älska en människa såhär mycket!
Skruttunge!!

E...

...sover brevid mig i soffan hos mormor och morfar. Vi har tagit en promenad och fikat. Söndgshäng helt enkelt:)

Igår fick jag pizza hos Anna och Martin! Himla lyxigt att bara gå till grannen och bli bjuden på mat:) E blev supertrött och somnade på 2 röda när vi kom hem. Jag såg på tv: n till halv 10 sen var det kvällen.

Malin och jeppe kommer förbi på fika i eftermiddag. Tar igen dopfikat som dom missade P.g.a. sjukdom.

Dennis och Saga var förbi och sa hej igår eftermiddag. Saga har blivit så stor!! Tiden springer!

En...

...hel halvdag ihop med min kära vän och hennes mor mitt i lilla Degerfors! Vi har varit på bröllopsklännings jakt! Tyvärr levererade inte den populära omtalade butiken vad bruden tänkt sig. Jag hittade en favorit dock men nu är jag ju redan gift och planerar inte att gifta om mig så det så;) Malin blev i vilket fall besviken och det var ingen som kändes hundra men vi svängde förbi lilla brudbutiken på norrstrand och där hängde den! Klänningen med stort K!! Så skönt att se Malins ögon tindra! Vet ju vad besviken man kan bli när det inte vart som man tänkt sig. Och det är ju inte vilken klänning som helst man ska ha på sig den dagen man gifter sig. Det är ju då man är prinsessa för en dag och alla andra är liksom lite bleka brevid;)

Nu ska jag sova. Mannen är i Stockholm och lilleman sover sött. Hoppas på att han sover ett tag nu i sin säng.

Fika

...gånger 2 idag men även en långpromme så då är man vääärd! Vi var precis inne hos grannen mitt snett emot. Hon var ensam hela helgen med barnen. Inte bara jag som har en resande man. Min man åker i morgon vid lunch och kommer hem på måndag igen. Tråkigt! Men i morgon ska farmor och farfar komma hit och ta hand om lilleman en sväng för jag ska med Malin och prova klänning. Alltså hon ska prova jag ska vara smakråd:) Det ska bli himla trevligt!

Lilleman...

...är rosslig i bröstet. Hostar och väser när han andas men vid gott mod och inget förkyld. Hoppas att det stannar vid detta.

Imorgon blir det träff med mammorna från Föräldragruppen igen. Det var några veckor sen nu. Ska bli spännande att se hur alla bebisar utvecklats:)

Då...

...var lilleman döpt och dagen gick jättebra. Det var ett smärre tårthaveri på förmiddagen men det ordnade upp sig ganska ok ändå. Tyvärr blev fadder Malin sjuk och kunde inte vara med men hon har ändå ett kuvert att få här. Vi var en liten skara på 16 personer som hyllade vår döpta son, liten men naggande god och jag är glad att vi inte hade nåt värre firande då mannen var bortrest hela veckan och det blev lagom att förbereda för själv. Vi fick så bra hjälp av mormor, farmor och moster på dopdagen så allt gick som en dans.

På kvällen kom Camilla och Daniel förbi för att umgås och ta igen den tid vi missat med varandra på nyårsafton. Vi passade även på att fira in det nya året tillsammans med lite skumpa, ost och ett glas rött. Mycket smaskit och väldigt trevligt.

 

Finaste...

...födelsedagspresenten kom min man hem med! Lycklig!
Den ska vi susa fram på i vår jag och lilla E!

Idag...

...har vi lekt med Oskar:) Snart kommer farmor hit och hälsar på och i morgon kommer äntligen pappan hem!!

Sötisar!

Powernap...

...med lilleman. Inatt sov han bara till kl 01 i sin säng. Hoppas på längre i natt. Vi tog en förmiddagspromenad med Oskar och Anna. Det är allt skitväder ute. Blä! Det regnade liksom småregn bara men man blev jätteblöt och frusen. Vi var värda en fika efter det. Jag bakade kola kakor på förmiddagen till dopet. Vi var ju tvugna att provsmaka:) Dom blev bra.

Bra...

...natt igen! Sov till 03.30 i sin säng. Jag sover lite som en kratta dock! Är ju så van att ha han brevid mig men jag vänjer mig snart att kunna ner ut mig;)

Vi har precis kommit hem från moster och mormor. Nu sover E och jag vilar mig lite.

Sitter...

...i soffan och kollar på tv. E somnade kl 19.15 och mannen är bortrest så jag är helt ensam. Jag ska se på säsongstaren av Sveriges mästerkock kl 20. Sen blir det kvällen för mig med tror jag. Är supertrött. E sov i sin säng till kl 04.15 i natt. Så duktig!

Idag har vi varit på stan och fixat grejer till dopet, lunchat och promenerat med Marita. På eftermiddagen var vi på kaffe hos Oskar och Anna:)

Julen...

...är helt och hållet slut hos fam. Kreigh Englund. Bortstädad och undanplockad. Skönt! Kul att julpynta men nästan ännu skönare att städa bort. Vi har haft en mysig jul iallafall trots feber, förkylning och matförgiftning. Jag har varit ledig! Det är inte fy skam. Jag har fått känna ordentlig julstämning istället för julstress!! Underbart. Imorgon är det vardag igen och mannen reser bort hela veckan. Vi blir ensamma jag och lilleman. Det får ju gå bra.

Inatt sov lilleman till kl 03.30 i egen säng!! Rekord hittills och den trenden får gärna fortsätta. Han gnällde en stund vid 00.30 men somnade om. Han fick mat av mig och sen sov han till 08.15. Bästa natten!

I morgon åker vi till stan och träffar Marita. Ska fixa några ärenden på stan också inför det lilla dopet vi ska ha på lördag. Jag ska ge mig på att baka serrni. Det kan bli lite hursomhelst och inte helt felfritt men jag ska allt ge det en chans.

Nu ska jag sova!
Natti!

E...

...sov i sin säng till 02.30 inatt! Hoppas. Att det är ihållande! Snart ska vi in till grannen på fika och barnkalas:)

Söt...

...nöt

Söt...

...nöt!

Bakat...

...morotsmuffins idag. Dom blev bra faktiskt. Jag är ju ingen hejare på att baka men ett recept kan jag ju försöka följa iallafall.

Nu sover E i sin säng igen. Lite protester i början men det går ok. Hade hoppats på att försöka vänja honom av vid ett nattmål under jul här nu men eftersom han vart sjuk så blev det inte så. Han vaknat inte lika ofta nu som tur är så det känns ändå som ett steg i rätt riktning även fast han vill äta 3 ggr på natten. Eller ja sen kväll och tidig morgon förstås.

Ikväll har vi ätit sushi:) mmmm nam nam! Jädrit dyrt men ack så gott. Har även fått ett vin ur våra nya ittala glas som mannen hann shoppa under den lilla stund vi var i Borås. Dom är så fina. Dyra dock men som sagt mycket fina!

Nu ska jag snart gå till sängs. Mannen spelar NHL på tv-spelet och jag är inte jätte impad av sånt så det kan kvitta. I morgon ska vi på kalas till grannen Ella som fyllt 3 år sen kommer svärisarna hit på middag. Hepp hepp!

Sittande...

...bebis!! Helt själv utan att ramla:)

Nyårsafton...

...blev inte riktigt som vi tänkt oss. Både jag och mannen blev sjuka och jag spydde nästan hela natten. Antagligen blev vi matförgiftade av thai maten som vi beställde på eftermiddagen när vi kom fram. På nyårsafton bestämde vi oss för att åka hem istället då vi sovit 2 timmar på hela natten. Ett bra beslut eftersom vi båda däckade 21.10 påkvällen och sov in det nya året. Man får se det från den ljusa sidan. Vi slapp ju va bakis;)

Edvin och Sixten hann leka ena kvällen iallafall