wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Mariebergsskogen...

...kan man vara på på vintern också:-) man får bara klä sig lite varmare. Vi lekte och åt lunch med kompisar. 

Edvin har varit lite kinkig de sista 




dagarna och sovit lite dåligt, men idag när jag hämtade han på föris så sa dom att dom kände igen sin Edvin igen och inatt har har bara vaknat för välling vid fyra så vi hoppas på att den kinkighetsperioden är över nu.

Julklapp...

...lite tidigt från mamma och pappa! En stor pojk behöver ett stort pojkrum så därför gjorde vi om lite och ställde ut stora byrån i hallen. Jag storstädade i onsdags mest för att få bort det sista av Linus, eftersom det fanns tassavtryck och hår mest överallt. Då kände jag även att jag ville göra om i hallen där det blev så tomt efter Linus matskål så Edvins byrå hamnade där. Det blev mer plats i E's rum och då fick det bli lite annat möblemang där:-)

Hade väldigt bra hjälp till att sätta ihop allting:-)



Fick...

...hämta lilleman tidigare från föris igår då han var lite kinkig och ville mest hela tiden bara sitta i knät på någon fröken så idag tog jag ledigt från studier och myser lite extra med E:-) Tror inte det är något allvarligare än tänder på g men tydligen går magsjukan på avdelningen nu:-( Kanske extra tur att vi är hemma idag. 

Vi gjorde en tur till Ikea idag igen. Det är spännande att springa runt där inne förstår ni...och hälsa på alla människor man ser. Idag gick han även runt på mattavdelningen att sa bajsh,bajsh till alla han såg och höll sig för rumpan. Men det var bara lur och alla skrattade gott åt oss. Det fanns nog mycket saker som kunde skrivas upp på önskelista enligt Edvin. Köttbullar med mos är inte så tokigt!!



Igår...

...fick vår fina älskade Linus somna in. Jag kan inte förstå att det är sant att jag aldrig kommer att få träffa han igen. Han har verkligen varit som en hel familjemedlem. 13 år blev han. Han fick somna på sin födelsedag. Jag hade bokstavligen ont i hjärtat igår och var väldigt ledsen. Tur att vi har vår solstråle E här hemma som kan fylla tomrummet. I morse när jag var ledsen tittade han på mig och sa -mamma kjam mamma. Då grät jag ännu mer, men av lycka. 

Sov gott älskade vän ❤

Igår...

...hade jag och E en riktig mamma son förmiddag med shopping. Vi besökte djuraffären, leksaksaffären och Ikea. Det mest spännande stället var nog djuraffären med alla fiskar och sköldpaddor. Vi kikade även på en stor ödla men då sa E nääääj och ville inte mer. Phu tänkte mamman! Luftpumpen till akvariet var nog allra mest intressant ändå:-)





Lekkamrat...

...på Morkullevägen ikväll:-) Vi fick besök av Jossan och Ludwig! Bra avslutning på bra dag.

Det blir väl Business killar av detta antar jag....Det ska tydligen börjas i tid!


Japp...

...så sant!


6...

...veckor kvar till jul! Herregud, snart en termin gjord också. Att börja plugga var ju det bästa att göra om man ville att tiden skulle gå iallafall. Resten av vecka är tillägnad hemmastudering i form av inlämningsuppgift. Jag ska även se till att hinna med en lunch med en vän som det var aldeless för längesen jag träffade.  

Mannen är i Österrike och kommer hem på torsdag igen. Jag ligger redan i sängen och lilleman som somnade för 2 timmar sen. I morse fick jag bokstavligt talat ruska liv i han. Han sov gott och som en stock men 20 över 7 var det färdigsovet. I morgon har vi dock ingen klocka som ringer så då får han mer än gärna sova sova sova!:-)

Skön stil har han iallafall ;)


 

Hjälpte...

...morsan med bakningen igår! Iallafall avsmakning av smet. E gick till lådan med slevar, tog upp en och doppade i smetburken som om han aldrig gjort annat. Den verkade godkänd då meea meea uttalades flertal gånger. 


Föris...

...krånglade till det lite med E's sovning idag. Han nannade 10-12 och sen inget mer så han stupade i säng nu innan 19. Hoppas att han väljer en 12 timmars sovnatt nu också så att inte morgondagen blir lika dan. 

Idag fick jag reda på matteresultatet och det blev ett VG! Det är nog mitt första forever and ever! Kul! 




Edvin har en förkärlek till klockor. Det har nog alla fattat som har träffat honom nu. En framtida urmakare kanske??

Emil...

...i Lönneberga är en ny favorit här i hemmet. Edvin pratar om "Memil" mest hela tiden och går även runt och ropar "Meeeeeemiiiiil" precis som Emils pappa gör när han gjort hyss. När jag frågar 
-Kan du säga Edvin? 
Då tittar han konstigt på mig och pekar på sig själv och säger häääär!! Precis som om jag var knäpp i bollen som inte fattar var Edvin är. Edvin och Emil är ju två helt och totalt olika namn. Så det så!



Mattetenta...

...avklarad.!! Storstädning gjord! Fredagsmys överstökad! Det kostar att ligga på topp så därför ligger jag nu i sängen istället innan kl 22 en fredag kväll. Mannen fick ta kommandot över tv:n och då blev det tv spel varav jag tröttnade och la mig istället. Så god natt!!

Godingen sover redan gott!