wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Kiel...

Legoland! Det blev en heldag på Legoland förstås. Allt var super förutom att Edvin var lite kort i rocken för att få åka de snabba karusellerna. Men vilken upplevelse. Herregud vilket jobb att få ihop allt det där!

Välkommen...

...till Tyskland och Kiel! Efter 37 mil i bil är vi framme. Vi hann med några Pokémonstopp, djur och natur samt middag bör vi kom fram. Imorgon bär det av till Legoland och Edvin är supertaggad.

Solig...

...dag var det igår.  Vi hängde på stranden några timmar och hoppade i vågorna. Edvin trivdes som fisken som väntat.


Men först gick vi en promenad på stan och var lite TureTurister.

Trelleborg...

...Polen. 

Nu har vi landat i Polen eller snarare ankrat eftersom vi tog färja över. En rätt så dryg tur dock. 6 timmar tog det och efter söndagens tur på 7 timmar i bil så blev det lite långtråkigt men Edvin har inte klagat en endaste gång. Så humla duktig och glad är han hela tiden.

Igårkväll var vi ute och åt god mat. Edvin hittade ett litet nöjesfält och vi han även äta glass och känna på vattnet. Det blev en tidig kväll igår och idag är vi utvilade för en lång dag på stranden kanske lite shopping, vem vet. 

20-års...

...kalas på Soludden idag. Tvillingarna fyller 20

år och Sara fyller 22 år snart :-)

Det va kul att ses alla kusinerna med barn. Edvins alla tremänningar var där. Det blev en fin kväll. 

Semestern...

...rullar på och dagarna fylls rätt mycket av bad och grejs i trädgården just nu. Många och långa promenader också. Både med Pokémonjakt och utan. 


I lördags va vi på Sean Banankonsert i värmen. Edvin tyckte det va bra ända tills det blev lite för varmt men vi svalkade oss med ett bad efteråt. 

I söndags hade vi 6årig bröllopsdag jag och Per. Åren går fort när man har kul:-)