wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Vi...

...är ensmma jag och Edvin...pappan är i Mora/Sälen och hjälper människor som ska åka något slag av Vasalopp att få en trevlig upplevelse. 
Edvin är som en hormonstinn ko i humöret. Eller så är det detta som kallad trots! Men idag är han på bra humör. Blir lite tuffare när man är ensam men inget som inte är hanterbart. Jag kommer antagligen längta tillbaka till dessa tider den dag han blir tonåring så bara att gilla läget. 



Igår hade jag denna utsikten från kontoret. Vissa har jobbigare jobbdagar än andra...😜


Man...

...har bara ett liv...så lev!

Sista...

...vitvaran är på plats och vi kan steka mat utan att hela huset fylls med matos. Idag har jag fått kurera mig ordentligt. Jag känner mig hängig men hoppas att det är påväg bort nu. I morgon är det jobb igen. Den här veckan har jag fullt att göra så bäst att bli frisk. Har väldigt stor lust att börja träna igen också. Nu börjar det bli lite för mycket deg på magen...sen har ryggen börjat krångla igen. 





 

Kurering...

...får det bli i helgen. Jag blev sjuk i onsdags och har gått på alvedon och Ipren sen dess för att orka jobba men nu ska jag försöka vila mig frisk. 


Igår hade vi Johan här och äntligen är kaklet på plats. I morgon kommer fläkten upp och igång. Vi ska även få upp lampor. Nu är det inte långt kvar tills jag får ta bort den där hemska plasten👌

Läste i tidningen igår morse om länets dyraste gator. Vi flyttade från gata 5 till gata 4. Men på bärstavägen hamnar vi nog aldrig;-)

35...

...år idag! Herregud! Mamma och pappa var här firade mig i eftermiddags. Pappa berättade att han varit på tippen med min gamla tv som jag köpte när jag var sjutton. Det är ju ARTON ÅR SEN! Känns som igår...

Blev uppvaktad av mina gamla kollegor också! Känns bra att dom inte glömmer bort mig! 

Det har varit en väldigt bra dag på alla sätt och vis. Bästa tänkbara:-)
Nu är den här utslagna hjältinnan trött så nu ska hon sova!
Godnatt!

Söndag...

...kväll! Snart blir det sängen. För en vecka sedan hade han feber...nu är han "typ" frisk!
och om ytterligare en vecka har vi kakel och tapeter i vårt kök! Familjen Kullgren har spenderat eftermiddagen hos oss. Vi har gjort trolldeg, pysslar, ätit mat, bakat, lek och tittat på film. Täckskivorna är på plats nu med! 


Hela...

...veckan har E varit från föris. Det märks väl på han att han är rastlös nu. I morgon får han gå dit igen så hoppas vi på att sjukstugan är slut för denna gång. 
Vi monterade ihop nya barstolar och dom var ju skojiga. Det blev ju mer eller mindre som en karusell tycker E. 

Igår var vi på dop för söta Julia. E skötte sig jättebra i kyrkan. Nästan en timma höll det på och i slutet fick vi muta med lite godis för då började det bli långtråkigt för han. Men det var så fint och Anders syster sjöng och spelade. Hon är helt fantastiskt. Hon sjöng på vårt bröllop också. Svårt att hitta någon bättre.



Jag beställde en tavla från printasquare. 125 av alla mina instagrambilder. Den blev jättebra. Extra kul eftersom många av de bilder jag lagt ut försvann från min telefon när jag var ute och gick i sommarens värsta regnoväder. 


Nu sover lilleman så det är bäst att passar på att städa;-)

Vård...

...av barn! Vi tittar på film och äter pannkakor! Han är på bättringsväg ialafall☺️

Helgen...

...svepte förbi även denna gång. Vi hann ändå en del även om jag mestadels vart stationerad bredvid sjuklingen som iofs är lite piggare nu efter alvedon och bisolvon. Att han kräks beror antagligen inte på magsjuka utan slem som samlas i bröstet eftersom han bara gör det på natten när han sovit och av att han hostar. Han får bli hemma i morgon. 



Även om vi inte gjort det vi skulle så har vi "typ" kommit överens om kakael och städat undan i vardagsrummet så att det nu är fritt för tapetsering. Det går åt rätt håll iallafall!





Så...

...pigg och glad igår och så sjuk idag! Feber och kräks. Jäddra vabbruari😔

Fin...

...promenad fick vi oss jag och E. Han gick väl inte så värst vidare mycke dock men morsan fick lite extra motion av att dra på 15kg extra. 

Tror kaklet är spikat nu också. Mannen är inte så nöjd över valet än men jag hoppas att han vänjer sig vid tanken snart. 30x15 vitt blankt. Återkommer med fogfärg




Kul...

...att mitt gamla Playmobil kommer till användning igen som jag älskade när jag var liten!

Har...

...middagsdate med min lilla kille. Gormemiddag blev det också. Makaroner och korv. 

Vi brukar fråga han vad han har ätit på förskolan så att vi inte gör samma mat hemma så det gjorde jag naturligtvis idag också. 
-vi åt moooos och köttbullar sa han...
Hatar lite att jag måste dubbelchecka med appen för att jag kanske inte riktigt tror på han. Men jag ska sluta med det.


Alltså...

...måste bara förtydliga att köket inte är blått...
Det är ABSOLUT INTE BLÅTT!! Det är skyddsplasten som är blå! Stränga order på att det ska sitta kvar till allt är heeeelt färdigt! Köket är vitt!

Invigd...

...och klar! Det blev spagetti och köttfärssås. Som alltid på en måndag. E hjälpte till,..,förvånad att det blev något över bara😜


Helgen...

...rusade förbi. Vi hade besök från Malmö och Borås. Vi satte gips på väggen där kaklet sk sitta. Per försökte få igång diskmaskinen...fortsättning följer idag. Vi har varit i molkom och hälsat på Pers mormor och morfar. Vi fick jättegod mat! Idag ska vi göra mat hemma, på vår nya spis!! Äntligen!



Edvin försöker lära gamelmormor och gamelmorfar hur ett spel på mobilen fungerar.