wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Frukost...

...är dagens godaste!! Idag ska jag ha utvecklingsamtal på jobbet och plocka bort resten av rean. Är hyfsat trött på den!

Mannen kommer hem ikväll! Han har fått nån dags permission:)

Halvvägs...

...:)

Nu...

...fungerar det att komentera bloggen om man vill :)

Igår...

...gjorde jag detta
-jobbade
-fyndade byrå
-kvällspromenad
-blev bjuden på middag

Trevlig dag! Min man vallade tydligen skidor halva natten för kl 04 fick jag ett meddelande att han skulle lägga sig. Själv somnade jag 22.00 piiip!
Till helgen kommer syrran hem och jag är ledig :) niiiiice!

Klockan...

...6 vaknade jag i morse och kunde inte somna om! Ovärt! Kanske ska ta tag i detta innan jag åker till jobbet??

Fixade lite mys i fönstret igår iallafall:)

Bara...

...för att man är ensam betyder inte att man måste ha tråkigt även om det skulle vara mysigt att ha mannen hemma...

Hängde...

...på låset till Ikea imorse. Jag och en hel del andra blivande mammor. Även en del blivande mor och farmödrar trängde sig fram för att ta del av deras generösa erbjudande som gav en bäbis säng på köpet när man köpte bäbis madrass! Jag knep en till lilla E iallafall och känner mig riktigt nöjd med mitt fynd. Allt detta tack vare att lilla prinsessan kom till världen igår. Tack Ikea och M som tipsade mig:)

På vägen hem passerade jag denna! Välbehövligt minst sagt!

Prinsessa...

...född inatt! Kul för dom! Kände lite att jag bidrog till att ha sympationt med viktoria. Har varit vaken typ en gång i timmen. Har nog kräkts sönder mig känns det som. Alltså inte inatt men igår. Det är sviterna från det som gav sig till känna inatt.

Solen skiner och det är blå himmel ute. Kanske orkar sätta mig på en stol och få lite luft och d-vitamin. En promenad är inte att tänka på. Är matt i kroppen och behöver nog fylla på mina depåer innan jag ger mig ut på nåt sånt. En tekaka och 2 knäckemackor räcker inte för 2 på en hel dag.

Min...

...älskade M har fixat festmåltid åt mig! Blåbärssoppa och tekaka!

Magsjuka...

...är inte mitt bästa! :(

Sitter...

...utanför vårdcentralen skoghall! Jättekul att dom öppnade en halvtimme efter vad jag trodde. Blä! Ska ta lite prover och labbet öppnar kl 8. Kommer försent till jobbet men får jobba över lite helt enkelt.

Underbart...

...att dom visar sällskapsresan på tv:n såhär mitt på dagen. Snart kommer M på fika sen ska jag till doktorn och kolla läget med magen. En promenad gick ok iallafall.

Svärisarna...

...har varit här och ätit och fikat lite. Fick presentkort på klippning. Jihaaa! Äntligen ska mina slitna toppar bort! Nu har jag inga mera måsten för idag så nu blir det en eftermiddagsvila:)

Lilla E är 23 veckor igår <3 Den här fick han i present av mig. Kunde inte låta bli:)

32...

...år idag! Har spenderat födelsedagen städandes i stugan och åkandes i bilen hem men det var det värt för jag längtade faktiskt hem lite. Har haft jättebra dagar med god mat och fint sällskap:)

Bättre utsikt finns inte.

Påväg...

...ut på scooter tur med mannen. Strålande solsken och temp står på 0an.

Åt tre rätters igår på skogs krog. Väldigt gott! Träffade mannens kusin med familj där. Mysigt!

Kallt..

...som tusan i går när vi kom fram! Lagom med -6 INOMHUS!

Mannen åkte iväg på en förmiddagstur. Jag la mig i sängen igen för att läsa bok. Ska äta lunch med pers kund idag. Jag får följa med. Jag känner han med:) ikväll går vi ut och äter med Pers kusin och familj. Ska bli himla trevligt:)

Tack gode Gud för gasolvärmaren!

Åker...

...till Funäs ikväll! Hoppas på fint väder så jag kan gräva ner mig i en snövall och få lite vårsol. Det blir inte så mycket skidåkning denna gång för min del men hoppas på att åka lite scooter iallafall. Slipper köra den för det är ganska jobbigt. Ska bara åka bakpå och njuta:)

Känner mig bättre i magen som tur är. Fortsätter vilan så jag kan jobba snart igen!

Vila, vila, vila!

Glad...

...alla hjärtans dag! Kommer att spendera den i soffan. Hoppas att ni får roligare!

Tillbaks...

...i soffan igen! Barnmorskan vill att jag vilar en vecka. Bäst att lyssna på både henne och kroppen. Magen krampar och jag har haft rätt ont så nu vilar jag! Bara att gilla läget. Inget får hända lilla E. Han har det nog bra ändå. Han bökar omkring och gör kullerbyttor för fullt så jag är lugn. Vi åker till Funäs ändå. Bra med lite miljöombyte tyckte barnmorskan bara jag lovade att vila.

Har min plutt som sällskap iallafall:)

Men...

...Gud! Jag fyller 32 om mindre än en vecka. Hur kunde tiden springa iväg såhär? Jag kommer att fira denna sorgens dag i Funäs i alla fall. Skönt att inte jobba på sin födelsedag även om den kvittar.

Idag är det strålande solsken och det har snöat en sväng i natt så backen är vit och fin! Precis såhär ska det vara på vintern. Sugit bara att jag ska jobba. Långfärdaskriskorna hade inte varit fel att snöra på sig idag. Bara att bita i och tacka för det sura äpplet...

Lugn...

...dag på jobbet men slutade 16 iallafall. Ska hem till svärisarna och äta middag snart. Det blir torskrygg för min skull:) Lilla E vill av någon anledning inte ha kött. Jag mår illa då. Könstigt hur det blir det där. Ikväll tänkte jag även se Mello nr 2. Inga roliga med ikväll dock men man får ju inte missa något av denna folkfest;)


Delar med mig av denna fina bild på min kära arbetskamrats matlåda. Ser smarrig ut va?? Hon är lite tokig också!

Fredag...

...idag och jag jobbar till 20.15 ikväll. Inga nya pengar i sikte på 2 veckor så lugnet på jobbet kommer väl hålla i sig denna helgen också. Hoppar snart in i duschen och gör mig klar.

+ 7 kg och 96 cm i runt magen. Lilla E är ung. 27 cm lång och väger typ 500-600g

Näsdoktorn...

...idag! Har tidigare skurit bort en grej i näsan som kommit tillbaka och var därför åter hos doktorn bara för att få höra att jag skulle ringa sjukhuset och be om en ny remiss. 250 kronor kostade det! Tackarrr! Stötte på två vänner på stan och fick trevligt lunchsällskap i allafall:) Snart ska jag svira om till träningskläder och åka på gravidyoga, andas och sjunga SAAAT NAAAAMMM och tänka på det tredje ögat. Fick ett mail om pargravidyoga och fnissa lite för mig själv när jag såg mannen framför mig i den salen. Han skulle dööö! Hoppar det tror jag.

Vecka 22 om 2 dagar!

En...

...måste unne sig di här dagera:)

Bäst att passa på när inte mannen är hemma eftersom han inte äter gosaker just nu. Han håller på att gå ner i vikt och jag håller på att gå upp;) Bra kombo.

SMHIs...

...prognos visar minus 7 och sol på torsdag nästa vecka! Hoppas hoppas det blir så!!

Jobbar 8-16 idag! Sweet :)

En...

...dag utan några värre händelser. Fick sluta kl 16 och åkte direkt hem och la mig i soffan. Min rygg bråkar lite med mig på jobbet och idag har jag även haft molande värk i magen så jag kände att soffan var det bästa alternativet på eftermiddags underhållning. Nu ligger jag i sägen och ska sova. I morgon kommer min man hem igen! Yeeei! God natt!

Hoppas...

...på en bättre dag idag. Har sovit 10 och en halv timme i natt så:)

På torsdag får jag träffa en vän som bor i Stockholm. Hon är hemma och hälsar på med sin lilla tjej på 3 mån. Trevligt!

Värdelöst...

...att må illa! Idag har varit en skitdag på den fronten. Det kändes som att det släppte i början av veckan och jag mådde riktigt bra men sen får jag dessa bakslag och det suger! Jag blir så depp!

Kom nyss hem från mamma o pappa. Syster och pojkvänn var hemma under helgen och hälsade på:) det är så sällan jag ser henne nu för tiden. Känns lite tråkigt men hon bor ju i Oslo och det är ju inte bara att åka hem hur som. Dom kommer hem i början av mars igen så vi kan fira lite födelsedagar typ min egen som är 28 + nåt år...

Mannen är påväg till Östersund så söndagskvällen spenderas ensam med katt. Jag längtar redan hem han...:( Helgen har rusat förbi men har iallafall gjort lite nytta och nöjen. I morgon är det heldag på jobbet igen!

-19...

...idag! Hoppas för Guds skull att det inte är såhär kallt i Funäs om 2 veckor. Lilla E är förberedd i alla fall;)

Ledig...

...fredag! Ikväll ska vi ut och äta med goa vänner. Kul att komma ut lite. Jag hade tänk städa och greja här hemma idag men jag vaknade vid 6 och åt frulle. Lilla E var nog hungrig för jag mådde illa. Sen somnade jag igen en sväng. Vädret idag har varit strålande så jag tog mig en uppfriskande promenad på en timma. Efter lunchen sov jag igen, i två timmar! Nu dricker jag kaffe för att piggna till lite. Det är inte skitkul att sova bort nästan en hel ledig dag. Jag ska iallafall skura badrummet nu innan vi åker ner till stan så något blir gjort!

Igår kände jag en spark från lilla E utifrån magen för första gången. Liten blir stark:) och jag blir större och större. 6 kg har jag gått upp nu. Men jag mår bra. Mycket bättre än på hela tiden så nu måste jag passa på att njuta.

En...

...timma igår ungefär och tio minuter idag hann jag träffa min man innan han åkte igen. Vi ses till helgen iallafall och då ska vi greja i litens rum.