wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Nu...

...har jag jullov på riktigt! 5 dagar jobbade jag och jag känner mig som hundra år i kroppen!! För all del så var det ju de 5 största försäljningsdagarna på året men ändå. Just nu känns det väldigt skönt att jag bara ska få vara med min familj och ta det lugnt i en vecka tills allvaret börjar igen. 

I morgon ska jag ofrivilligt få gå på hockey:-) Det ska bli kul;-)


 

Julafton...

...var över lika snabbt som den kom, så som det alltid är tycker jag. Vi hade en mysig och julklappsfylld dag med god mat och en speedad son. När tomten kom efter maten blev han dock lite sammanbiten och tillbakahållen men inte ledsen, bara nyfiken. Han sa artigt tack tack varje gång tomten räckte en julklapp mot honom medan han satt tryggt i pappas famn sen öppnade vi julklappar i 2 timmar. Idag har han lekt med sina saker och traktorn är en stor favorit. Inte så favvo hos mamman och pappan dock för när man hört samma låt 10 ggr på rad börjar man tröttna en aning. :-P



Första...

...dagen på jullovet avklarad. Ja lite så känns det med en son som är dr.Jekyl och mr.Hide. Han är görgo emellanåt men en aning skinkig resten. Han fick tand nr 11 igår och är täppt i näsan så inga konstigheter med det egentligen. 

Nu ska jag och mannen äta sushi och se på På spåret. Imorgon jobbar jag...och dan efter det...och dan efter det...sen är det Jul!!


Jullooooov...

...!!! I nästan 3 veckor. Jag ska jobba några dagar dock men är ledig måååånga också. Lagom till jul har Edvin fått en rinnande näsa naturligtvis. Verkar inte vara en speciellt allvarlig förkylning som tur är. I morgon åker vi och köper sista julklappen sen är allt i sin ordning tills "tomtom" kommer. 


Lussekatter...

...har vi bakat idag jag och Edvin. Vi har även slagit in julklappar, fixat julkort, klätt julgranen och pappan har kokat skinka. Riktig julstökar dag:-)


Pluggat...

...matte idag eftersom vi har sista tentan på måndag i detta omöjligt älskvärda ämne. Det är i.o.f.s ganska kul när man fattar men just cosinus,sinus och ta...nånting fattar jag inte. Som tur är behöver jag inte kunna formeln utantill utan får ha med anteckningar. Fick ju VG på förra provet så man vill ju inte sacka efter:-)

 

Dåligt...

...uppdaterat av mig! Det har varit lite mycket och jag har varit lite sjuk men nu mår jag bättre och vi tar nya tag:-)

Två veckor kvar till DoppareDan! Idag har jag fått lite klappar inhandlade men vi har lite kvar och Gud va svårt det är!! Till lilleman har vi inte köpt någonting än. 
Till helgen har vi julbord med jobbet. Vi ska till Tre Kök och äta. Det ska bli trevligt. Längesen morsan var ute och svirade. Lördagens julfest blev ju inställd p.g.a sjukdom men nu hoppas jag att det blir av:-)

I morgon är vi bjudna till Luciafirande på förskolan. E's första Luciatåg. Det ska bli väldigt kul att se. Undrar hur det ska gå med snön bara. Den är ju inte så poppis just. Varför är svårt att veta men...