wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Matte...

...står på schemat idag för om en vecka är det tenta. Jag ska även försöka få ordning på min oreda till papper och anteckningar. 

Pappan har åkt norr ut för några dagar...eller rättare sagt närmare en vecka så det är bara lilleman och jag. 
 
I förrgår firade vi pappan lite här hemma då han passerade 30 strecket. Det blev lite paket och en tårta. Edvin passade på att låna farfars glasögon. Det var no höjdpunkten på kvällen:-)



Då...

...har jag klickat hem den första julklappen. En bok med ljudfrekvenser till lilleman. Snart går vi in i november månad och det är ju den näst sista på detta året. Fattar inte vart tiden tar vägen!! Tänk förra julen när E bara var 6 månader och förstod nada av julgranar, julmat, klappar och Kalle Anka. Det kommer han väl i och för sig inte göra så mycket mera i år men han kommer iallafall säkert tycka att det är skojsigt med julklappar:-)



  

Hej...

...jag jobbar på att synas i trafik och natur. Viktigt nu när mörkret faller på lite tidigare och löven är blöta och hala. Japp!

Studmatta...

...pappa tack!!! Än så länge får grannens duga:-)



Utbudet...

...på tv:n kvällstid är sådär nu för tiden kan jag tycka. De bästa programmen börjar vid 21 och jag brukar lägga mig 21.30 så dom blir aldrig färdigtittade men jag ska försöka se klart på Maria, Gunilla och Britt här nu för det är ju väldigt Roligt!! 

Kvällarna blir tidiga pga att min hjärna försöket processa det jag lär mig i skolan på dagarna och det är INTE en dans på rosor alla gånger!!! :-P


Tentan...

...vi skrev för en vecka sen visade sig bli en stor självförtroendeboost för mig idag eftersom jag blev BÄST I KLASSEN!!! Tackarrrrrrr! 

E blev fotad på föris i torsdags. Gruppbilden hade gått bra och när jag kom dit var det dax för enskilda kort. Vi får se om det blir något att ha eftersom han var väldigt svårflörtad och såg mer eller mindre livrädd ut där han satt ensam på en pall mitt i rummet och funderade på vad det var för tok som struttade runt med en boll på huvudet. Han var mer i intresserad av den jättelika lampan (blixten alltså) som stod bredvid den struttande gubben med bollen på huvudet. Han pekade lite försiktigt på den ibland och viskade titta blambla men den var tydligen inte tillräckligt intressant nog för att locka fram ett leende. Känner jag mig själv rätt kommer jag ändå köpa korten hur rädd han än ser ut på dom. Det är ju trots allt det första skolkortet i E's liv!!