wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Solen...

...fortsätter att skina! Underbart! Bra dag!

Vår...

...lilla snöängel!

Vår...

...i luften!! Underbart! Idag har vi tagit 2 promenader, lekt lite i lekparken och åkt pulka. Det är ju massor med snö kvar men solen värmer och på vissa ställen har den smält bort en del snö och då känns det sådär vårigt:) Tänk att det bara är en månad kvar till april! Tiden springer!!

Lunch...

...och promenad hos Kicki och Benjamin. Sen kom Hugo och Cecilia på besök och nu är pappan hemma. Edvin blev så glad när han kom hem!

Bild...

...spel!!!

Idag...

...har vi träffat gammelmormor och morfar, gått på Ikea och lekt. Vi var i skåre både idag och igår. I morgon ska vi träffa Benjamin och Kicki. Sen kommer mannen äntligen hem!

Fredag...

...kväll! Lilleman sover och jag kollar på en rolig film:)

Mannen är på jobb och vallar skidor. I morgon är det tjejvasan. Skulle kunna tänka mig att åka den nåt år. Men i år blir det inte av.

Jag hänger med den här godingen på dagarna och det är en fröjd kan jag säga! Han är så go och gla vårt lilla hjärta:)

Tand...

...i sikte!! Igår fanns där ingen tandebissing när jag kände efter men efter en ganska dålig natts sömn med många uppvak så blottade sig nedre högre framtand:)

Stor pöjk nu!

Puss!

...puss:)

Grattis...

...till mig idag på min 33-års dag! Som jag längtat;)

Att få ha de här två i mitt liv är den bästa presenten:)

Prova...

...själv tack! E blir mer och mer medveten om saker och ting. Det märks tydligt och i inte minst med grejer som händer ofta som att äta. Vill och kan själv!!

Glad...

...alla hjärtans dag på er!

Snöflingor...

...dalar ner och det verkar inte vilja sluta att snöa. Men det gör inget. Det är bara roligt! Mannen åkte Göteborg tur och retur idag och kommer väl när som helst hem. Det blir en del resande för honom nu. Mässor och Vasaloppet och sen lite mer mässor. I början av april kommer vi väl att se lite mer av han. Tur E kan gå upp med sin far på morgnarna så att de får spendera lite tid tillsammans. Då får mamman sova en liten stund extra också :)

Igår blev jag bjuden på lunch hos Anna. Oskar och Edvin fick leka lite. Idag har vi varit på småbarnssång och i morgon åker vi till mormor och morfar.

2...

...nätter på rad bestämmer lilla jag mig för att vara vaken en timma mitt i natten!!!! INTE kul!

Snart ska vi på småbarnssång.

Sov...

...till nio i morse:) Ja va vaken en sväng vid 06...men somnade om efter ett tag. Tackar!

Vrååååålåk...

...delux! Pappan köpte till sin son! Bara det bästa duger åt lilleman:)

Bada...

...bada, plaska, plaska! Weeei! Detta är lillemanns bästa!!

Sjuk...

...man röjig son, det är mitt fredagsmys det! Nu ska vi snart gå i badet med lilleman så ska mannen åka till Burger king för att inhandla kvällens fredagsmiddag som skall förtäras framför "På spåret" Kan bli ett glas rött också. Det är jag värd efter 2 timmars promenad och 2 plankpass;)

Snart...

...blir det en promenad i snön. Ser ut att spricka upp och solen är så välkommen så!!

Denna...

...dagen vart också till ända och fort går det. Axel och Veronika har varit här på förmiddagen och lunch. E tycker det är så kul när andra bebisar kommer. Han blir så uppspelt! Veronika har tränat med mama fitnes Olga i några månader nu och det har verkligen gett resultat. Man blir själv motiverad och sugen på att testa så nu fick jag 2 veckors program av Veran. Kommer dock inte att räka några kalorier. Det har jag inte lust med helt enkelt men däremot kan man hålla igen på sockret. Och det gör jag ju redan. Promenader i snön är inte heller fy skam. Det får man upp pulsen på, det fick vi erfara idag. Speciellt där inte plogbilen hunnit bana väg.

Åååååh...

...mitt rån mitt älskade rån!

Småbarnsång...

...va skojigt det! Efteråt fick man leka och busa! Oskar var ju också med förstås. Nu har pappan kommit hem och idag har vi beställt resa så Mallis here we come!! (I maj alltså) ;)

I morgon kommer Veran och Axel:)

Snart...

...kommer min pappa hem!!

Vi...

...blev nästan hela dagen hos Carola och Alicia. Therese kom förbi med bullar. Vi har haft jätte trevligt. Nu tittar jag på Ullared på 5:an och E sover. Dock har han vaknat några gånger och gråter. Han är fortfarande väldigt täppt och jag hoppas det går över snart för nu har han allt haft denna förkylning väldigt länge!! Blä!

Frulle...

...taijm! Snart åker vi till Carola och Alicia på promenad och lunch!

Äntligen...

...har vi fått lite möbler på övervåningen i kupan som vart så kal förut. Ska köpa till nån pläd och kanske nån kudde för att spejsa upp det lite:)

Mannen...

...han åkt till Tyskland på jobb. Jag ligger i soffan med ett glas vin och tittar på Mello! Nu har den cirkusen dragit igång. Per hatar det så jag kan nu sitta och titta utan att höra
-meeeen, suck, åååå vilken skiiiit! Men hur faan ser han/hon uuut! M.m! Men även fast han klagar på detta så hade det vart trevligt att ha han här. Ingen höjdare att va ensam på helgen:(

Idag har vi firar Anders som fyller 30. Jag och E spenderade sen resten av eftermiddagen hos farmor och farfar där vi fick torskrygg och mos efter en promenad och lite lek. Imorgon är det mormor och morfars tur att busa.

En...

...får unne sig på helgera:)

Fredags...

...lunch med Oskar och Anna efter en trevlig solpromenad! Nu sover E sin tredje lur för idag brevid mig och jag får också lite vila. Hade tänkt försöka städa lite inför helgen men än har jag bara hunnit med 2 maskiner tvätt och lite dammsugning. För göra resten när pappan kommer hem.

Ska hämta 2 fotöljer sen. Nu vill jag få lite mer i ordning på övervåningen! En myshörna ska det bli 😊

Glädjen...

...med att få äta frukost när man sovit gott trotts att det under näsan mest hela tiden hänger en 11;)