wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Tröstpresent...

...till Edvin för att han var duktig hos ögonläkaren. En "gävpopa" fick han. Den blev snabbt poppis hos både pappan och barnet. Den skulle promt med i sägen också.


Ögonläkaren...

...var inte Edvins bästa favorit direkt! Väldigt skönt att det är över. Inga fel på ögonen som tur är!:-) 

Man får stoppa munnen full med bulle när man varit så duktig!


Från...

...att ha varit livrädd för snön till att vilja åka pulka på heltid även fast det inte ens finns nån snö...TokUnge!!😜

Skolelev...

...imorgon igen. Idag firade vi födelsedagar på kronoparken. Eftersom jag så klantigt haft sönder vår dammsugare så fick jag en ny av mamma o pappa. Den går som en dans.  Det är ju bra eftersom min man hävdar att det är min favoritsyssla att dammsuga så ska det väl ändå kännas som på dansgolvet!! 


En...

...dag kvar av praktiken bara. Sen åter till skolan. Jag har lärt mig mycket på dessa veckor och det har varit väldigt kul så det är lite sorgligt att det är slut. 

Pappan har rest från oss ett tag nu men vi håller oss sysselsatta jag och E! Han är dock väldigt saknad!




Vill...

...man gå på konsert i sitt eget hem så kan man, iallafall om man har en pöjk som heter Edvin Englund. Presenten från morfar är uppskattad:-))

 

Alla...

...hjärtans dag var igår och jag blev uppvaktad av både son och man. Numer är jag ägare till ytterligare 2 par Bj-ullstrumpor och Edvin hade knåpat ihop ett jättefint hjärta med glitter på. 

Veckan har rullat på och jag har skaffat mig mer kunskap om aggregat och undercentraler. Nu är det bara en vecka kvar sen är det tillbaka till skolbänken igen. Jag blev godkänd på senaste mastodontentan iallafall:-)) Man får se en hel del olika saker också, allt från döda möss i källarna till fina vyer från taken:-)

Här står vi på Molkoms skoltak och blickar ut över sjön!

Här är vi i skatehallarna
Och här är mitt fina hjärta

Femårs...

...kalas för grannen Saga idag. Edvin var minst som kanske framgår av bilden men lika kul hade han för det:-))