wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

2...

...veckor har jag varit hemma nu. Så drygt! Men i morgon ska jag testa att jobba. Jag har känt mig bättre under helgen iallafall. 

Det har varit och är underbart väder i helgen. Igår var vi ute en lång stund. Både på tuggelite och i mariebergsskogen. Skönt att få lite sol på sig. 




Nu...

...har jag varit sjuk i en vecka. Hosta, förkylning och någon jobbig magvirus. Först idag har jag känt mig ok i magen. 

Det tråkigaste med detta är att det sanorligt inte blir någon tjejvasa för mig. Eftersom jag inte ätit speciellt bra på en vecka så har jag inte några krafter alls. Det blir svårt att komma igenom 3 mil på skidor då.

fick en teckning av Edvin idag.

För...

...en vecka och en dag sedan spenderade vi vår tid på vårdcentralen och sjukhuset större delen av dagen. Edvin blev fort dålig efter en tids hosta med hög feber och klagandes på ont i bröstet och magen. Det konstaterades lunginflammation och han fick penicillin. Han blev snabbt bättre och nu när han bara har två dagar kvar av kuren är han helt sig själv igen. Hostan är äntligen borta!!
bild från barnakuten när alvedonen kickat in!!

Den här veckan har Per varit borta. 
Han började nya jobbet i måndags men nu är han hemma igen och imorgon är det fredag redan. Dagarna springer verkligen förbi...känns som jag sagt så förut någon gång;-)

Bilen vår är äntligen såld. Nu väntar vi på nya pärlan som kommer till veckan. En charmig liten hybrid som jag verkligen gillar. (Provkörde i helgen)