wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Köket...

...städat. Jag fixar lite varje dag. Måste få tiden att gå på något sätt. Jag hann även med en powernap på 2 timmar efter lunch. Nu ligger jag framför tv:n och ser på greys.

Lilla E' s kläder är tvättade så nu hänger små små kläder på torkställningen. I morgon ska jag till barnmorskan igen. Nu är det bara 2 veckor kvar.

110 cm runt magen och plus 15 kg.

Sjukskriven...

...på heltid denna veckan. Fick lov att acceptera det. Såhär i efter hand så känns det ganska bra faktiskt.

Får göra det bästa av situationen;)

Loreen...

...vann igår! Kul! Vi var hos malin och jeppe och kikade lite på det men satt mest i uterummet och prata. Det är så mycket skönare på kvällarna när det blir lite svalt.

Mannen har åkt iväg på träningsrunda och efter det åker han till Malmö.

Jag ska snart göra mig i ordning och åka till mamma o pappa. Sara är ju hemma och hon fyller år idag så vi ska fira henne.

24 år sedan!

Fortfarande...

...varmt ute. Skönt med lite sommarvärme. Tyvärr blir det lite för varmt inne men jag har kunnat sova som tur är.

Det blev ingen lunch igår. Jag var påväg men var tvungen att stanna hemma. Jag blev så illamående och trött så jag fick lov att lägga mig igen istället. Tråkigt! Jag hade sett fram emot att träffa Veran.

Jag har fixat badrummet idag iallafall så nu kan vi byta blöjor på mini när han kommer. Och så har jag suttit ute i solen en sväng och fått lite färg på mina blekfeta ben.

4 dagars...

...ledig! Härligt! Jag ska försöka att bara va. Lite ska jag greja men jag ska ta det lugnt. Nästa vecka jobbar jag 50% bara för nu är det lite tufft. Börjar känna av i fogarna när jag står upp länge. Nästa söndag gör jag sista dagen sen är det "semester" fram tills lilla E behagar komma ut.

Idag ska jag äta lunch med Veran sen kanske jag åker till mor och far en sväng. Sara är hemma från Norge hela helgen. Hon fyller år så jag ska dit på söndag. Mannen åker till Malmö då och kommer hem på tisdag. Blir jobbigt om lilla E vill titta ut då:/

Loreen tog sig vidare till final! Nu vinner vi ESC på lördag!

Igår när jag kom till jobbet var det Brandövning för fullt så då fick man sätta sig i solen och vänta på att dom skulle bli klara. Rätt gött faktiskt:)

Bäbis...

...har fixerat sig. Då kanske magen sjunker lite snart nu då.

Idag har jag varit hos Anna, Pelle och lilla Svante. Snart 3 veckor är han nu. Så himla fin. Jag fick mata han sen sov han på mig nästan i en timme. Om bara några veckor har vi en egen.

Storebror och lillebror Liplin.

Fyra...

...veckor kvar:)

Näst...

...sista helgen gjord. Jag har mått bättre som tur är. Behövde nog bara sova ut ordentligt. Det har varit så lugnt på jobbet! Herregud, jag har nog aldrig vart med om en sämre lördag iallafall. Många utnyttjar nog vädret till trädgårdsarbete nu.

I morgon är jag ledig. Då ska jag till barnmorskan sen hoppas jag kunna hälsa på Anna, Pelle och lilla Svante.

Mannen har målat skötbordet. Supernice!

Ursch...

...viken dag:( Jag har varit så oförklarigt trött hela dagen och sovit i 4 omgångar. Jag var tvungen att sjukanmäla mig i morse. Jag hade aldrig klarat av att jobba. Hoppas hoppas jag är bättre i morgon. Jag ringde barnmorskan och ska få komma till henne på måndag.

Mannen är ute och fiskar med Jesper så det kanske blir en firre till middag. Vem vet.

Linus håller mig sällskap.

En månad...

...kvar idag! Knas!

I morgon är jag ledig. Då ska grovingången städas. Bort med vinterkläder och skor. Ska kolla med M om hon har lust att ses. Tror dock hon jobbar men dom stänger väl 17 skulle jag tro. Det är ju röd dag i morgon.

Dagen har varit lite tuff. Jag har mått bra från blodtryckfallen i flera dagar men idag har jag haft massor så nu ligger jag och vilar. Mannen är ute och tränar och vi lagar väl mat när han kommer hem. Börjar bli hungrig.

Babyshower...

...för lilla E. Dagen har gått i hans tecken. Mina vänner hade gjort så himla fint och bakat så mycket gott! Vi fick en blöjtårta och en jättefin tavla som man ska sätta in bilder varje månad på liten. Superfin! Alla gissade på vikt längd och datum. Alla tror även att han kommer lite sent. Själv har jag ju alltid känt att han ska komma den 6:e men tror mer och mer på att han kommer några dagar för sent. Vi får väl se:)

Stenläggning...

...klar! Mannen höll på hela dagen igår och det blev jättebra. Själv har jag betat av 3 rum denna helg. Toaletten på övervåningen, kontoret och lilla E's rum. Superbra!

Ikväll ska jag på babyshower:) det ska bli så himla mysigt! Så kul att träffa alla också. Tänk att jag bara ska jobba 3 veckor till! TRE VECKOR! Det är ju ingenting!

Vi längtar efter dig!

Kontoret...

...klart! Det gick snabbt och smärtfritt. Nu sitter jag i fotöljen som inte ens syntes bakom all skit och njuter.

Snart kommer svärpäronen på besök och jag tänkte inte göra jättemycket mer idag. Ska vila lite så att jag orkar jobba i veckan.

Äntligen...

...fick jag sätta mig ner! Uj vad jag har grejat:) Att skruva ihop 2 hyllor i nionde månaden är ingen lek men nu är det gjort. I morgon ska jag greja klart kontoret.

En...

...efter en blir punkterna avbockade innan lilla E kommer. Vill ju ha det mysigt och fint då. En tripp till Ikea idag gjorde susen.

Badrum...check!

Sista...

...föräldrar utbildningen idag. Jag fick gå själv för mannen är i Norge men det var bra denna gången. Vi fick lyssna på en kurator, en BVC sköterska och ett ungt par som nyss fått en nyfödd. Jättebra att höra vad andra känner och kände inför förlossningen och tiden efter.

Imorgon ska jag och malin åka till Ikea och köpa det sista inför lilla E's ankomst. Kul att träffa henne lite. Det blir ju inte alls lika ofta nu när vi inte jobbar ihop längre:( Tur vi hållet kontakten i alla fall.

På söndag ska jag få en babyshower av mina fina vänner. Ska bli så kul att träffa alla ordentligt innan jag går hem. Det är ju bara tre veckor kvar! Snart är denna mage ett minne blott:)

Förkyld...

...som bara den:( Jag är ledig idag och ska träffa Marita på lunch. I eftermiddag ska jag till Mörmogård och kolla varför jag får sådana blodtrycksfall. Barnmorskan tyckte det var bäst för hon hade inget svar på det längre. Annars såg allt bra ut när jag var där sist. Blodvärden hade gått upp igen och lilla E hade vuxit bra.

Min vän fick en liten pojk i torsdags. Allt hade gått bra. Han är så himla fin!

Vi hämtade barnvagnen i fredags också. Jättefin! Tack farmor, farfar, mormor och morfar säger lilla E.

Sol...

...idag med! Trevligt! Är ju ledig:) Igår var jag på fotvård. Välbehövligt eftersom jag knappt når ner längre. Jag hade lite friskvårdsbidrag kvar så jag använde det.

Idag ska jag till Malin på en snabbförmiddagsfika sen ska jag till stan och äta lunch med Veran. Ska även förbi suzie picant och hämta mina grejer som jag betalt för. Fick ett meddelande ifrån dom igår att jag vunnit en tävling så jag ska få ett pris också. I eftermiddag ska vi på föräldrautbildningen. Heldag kan man säga.

Tänker på min vän som åkte in på förlossningen igår kväll men blev hemskickad i morse igen. Det hade inte kommit igång ordentligt så hon skulle tillbaka i eftermiddag. Det har vart så utdraget för henne. Tur hon får den bästa belöningen efter detta.

Mina nya fötter:)

Projekten...

...i vårt hus tar liksom aldrig slut enligt min man. Har man inget att göra så skapar man sig något tycker han. Nu är det stenläggning på baksidan som gäller. Det ska bli en vedbod där till slut. Själv sitter jag i en solstol och dricker saftdrink.

Idag har det varit helt dött på jobbet! Absolut den lugnaste dagen i hela min Mq historia.