wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Sommarvärme...

...på riktigt!


Nu har vi varit lediga i 4 soliga dagar. Eller ja, jag jobbade i fredags en stund. Jobbar ju bara 4 timmar om dagen så jag tyckte att det var onödigt att ta ledigt den klämdagen. Tar ledigt nästa vecka istället.

Edvin har badat. Både förra helgen och denna. Det är ju kallt i vattnet än men han verkar inte bry sig. Han är ingen badkruka inte. 

Vi har grejat lite i trädgården också. Och solat en del. Semestern närmar sig med stormsteg. 

Vi va på loppis häromdagen också. Edvin fyndade sig en sparkcykel.

Idag ska vi fira moster Sara som fyllde år igår.

Veckan...

...har varit kall igen. Bara några få grader. Men när helgen kommer så stiger värmen! Precis som det ska vara! Hoppas bara att den stannar nu då!

Igår...

...ville Edvin cykla i skogen! Jag ville ta en promenad så det passade väldigt bra. Plus att solen ändå sken lite då och då.


Några vurpor blev det bland stock och sten...eller tuff terräng som han själv säger. Men han lärde sig att starta helt själv. 

Du...

...är förlåten våren. Förra helgen var det sommar. Jag gick omkring i bikini på tomten, solade och njöt! Edvin hade vattenkrig med kompisar. Per jobbade i trädgården. Vi grillade och drack rosé. Sen kom vintern tillbaka. Kallt och jävligt. Vinterjackan kom fram igen samt mössor och vantar. Jag stod ute och huttrade när Edvin var på golfkul och bollkul. In med ved igen och tända brasa. 

Men så kom helgen igen och vårsommaren kom tillbaka!! Nu sitter jag här i solen igen och njuter. Med ett glas vin!! Tack våren! Du är förlåten!

Första...

...maj välkommen!!


Den här helgen har vi varit på fest i dagarna två och barnkalas i dagarna två. 

Lördagen började med Leos leklandkalas för Edvins kompis Hjalmar. Där gällde det att vara snabb i benen för att hänga med. På kvällen var jag och Per på avslutningsfest med Grava skidklubb. 

Igår var det kalas för Lykke,annan kompis till Edvin. Dom hade kalaset vid Tuggeliteskogen och det kom en dektektiv som behövde hjälp med att lösa ett musterium. Edvin tyckte att det var världens bästa kals. Han vill själv ha något sånt på sittt kalas sa han. 

I går kväll var vi på fest hos Malin och Jesper. Vi var ett stort gäng som grillade och hade trevligt. Alla barn somnade på festen men Edvin var älst och höll sig vaken så vi fick tacka för oss efter ett tag så att han fick åka hem och sova. Det var nog bäst för morsan också. Känner mig trött idag. Det har varit lite mycket men en väldigt rolig helg!