wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Måndag...

...snart igen och det känns som att jag inte hunnit hämta mig från denna veckan än. Phu!

På tisdag har vi vårt första utvecklingssamtal ever och på torsdag ska lilleman ta foto med förskoleklassen. Stora killen nu:-) Det blir kul att se hur det blir. Kan tänka mig hur svårt det måste vara att få 15 ungar från ålder ett till tre år att stå still på en och samma gång. Jag har ju problem att fota bara ett!! :P



Oj...

...! Inser att jag har fullt upp att göra saker nu för tiden och att just detta med bloggskrivandet kommer lite i skymundan. 
För första gången i mitt 33åriga liv förstår jag nu uttrycket "Dygnet har för få timmar" Det hjälps ju inte riktigt att mannen är ute på Vasalopps turné direkt! Tur att jag har världens bästa son som är väldigt mysig, go och lättsam just nu och som verkar gilla livet både hemma och på föris. 

I morgon är det jobb igen. Det ska bli kul. Känner mig lite sliten dock efter en tung och tuff vecka med långa dagar, tentaplugg med tillhörande tenta (som jag by the way klarade!! PHU!) och tuffa tråkiga besked. Nu ser vi framåt och myser ner oss i höstmörkret. Äntligen får vi tända brasan på kvällen igen och titta på tv samtidigt som vi äter russin;-)


Bröllop...

...i dagarna 3! Daniel och Camilla var så fina och det var ett fantastiskt bröllop! Vi dansade halva natten. Vi höll till i Dömle herrgård och bröllopet hölls utomhus. Vi hade jättetur med vädret igår för idag kom regnet. Många fina tal och väldigt god mat! Nu önskar vi makarna Högling all lycka i framtiden!

Hösten...

...är allt bra mysig när man får tända brasan igen och värmen sprider sig i huset. Detta är en av favorit stunderna. När kvällen kommer då får man läsa boken och gossa med en trött liten pojk. Kvalitétstid kan man säga!

Första...

...dagen på resten av mitt liv! Jag är ju under Olgas makt i 3 månader framöver. Alltså Olga är ju alla nyblivna mammors skräck... och typ räddning. Hon bestämmer vad jag ska äta och hur jag ska träna för att komma i mina gamla jeans. Allt detta mot en nätt liten summa som min man så givmilt gav mig. Han ser det som en investering i en gladare, piggare och mer tillfreds med sig själv fru! Jag tackar och tar emot. En del kanske skulle tycka att det var en förolämpning att få det av sin man. Jag ser det som kärlek:-)
I vilket fall som helst så är hemsidan superbra. Maten är jätttegod och i morgon kommer jag inte att kunna gå.

E har varit på föris idag och det gick jättebra. Får se hur länge han är frisk denna gången.

Piggare...

...idag och ingen feber än. Håller den sig borta blir det förskolan imorgon igen.

Igår jobbade jag. Det gick bra förutom små kortslutningar i hjärnkontoret när jag stod i kassan. Det är ändå lite som att lära sig cykla, det sitter liksom i ryggraden:-)

Mq...

...premiär i morgon då! Det var 16 månader sen sist! En tapper riddare från förr finns kvar annars är resten nymodigheter som jobbar. Jag går också äran att göra detta pass tillsammans med Säfflan. Det ska bli kul! Även bra med lite extra tjitjing i kassan nu när man är fattig studen igen på äldre dar!

E är på bättringsväg! Gushelöv! Hoppas på en bättre natt för igår var bedrövlig!!

Ingen...

...förbättring på E idag. Det är som att ha ett kokhett element i knät. Hoppas på en bra natt och att det är över i morgon.

Febern...

...är här! Lilla smulpellen vår! Jag missar ju bara iso 9001 och 14000 kvalité och miljösystem, riskaanalysering i skolan! Pease of cake!

Barnprogram...

...now days är inte riktigt som på min tid. Humle och Dumle i tv:n stylar ett dockhuvud med en fin frisyr och pratar könstigheter. När jag var liten fick man kolla på gomorgon Sverige och snällt vänta tills ett Kalle anka avsnitt kom i slutet av programmet.
E verkar gilla det iallafall men han kan ju i princip kolla på rullande text tv om han är på det humöret.

Plantering...

...pågår!

7...

...år har vi snart bott här på öa i eget hus med egen trädgård. I nästan lika lång tid har jag varje vår tittat på när grannarnas fina tulpaner letat sig upp ur rabatter i vårvärmen och tänkt att till hösten SKA jag sätta ner lökar jag också!!!

Idag har vi köpt lökar! Nu ska dom bara ner i rabatten också! ;-P

VG...

...på min första tenta fick jag iallafall!!!

Tack och hej/ plugghästjej!!

15...

...minutes of fame för E idag! Vi pryder mittuppslaget i Hammarö kyrkovaltidning. Bilden är tagen för mer än ett halvår sen och jag kommer ihåg att jag fick ett mail om publiceringstillåtelse för ungefär lika länge sedan men blev ändå rätt paff när jag slog upp sidan idag. På småbarnsången är vi i full färd med att sjunga 4 elefanter balanserade. Eller i vilket fall så är mamman det. E söker vant upp blicken till kameran istället!

Slut...

...som en trut på kvällarna. Det känns nu som om dygnet har lite för få timmar.
I morgon har halva veckan redan gått och vi kör på som bara den i skolan. Just dagens och gårdagens lektioner var lite sisådär med en halvvirrig inkastad lärare som inte hade planerat något åt oss. Den ordinarie var sjuk så det blev lite hattit men vi tar nya tag i morgon då vi ska lära oss grönområden och vad som gäller på dom. Klassen känns kul. Några lite roligare än andra...och några lite tråkigare men man kan ju inte älska alla!!

Sov gott för nu är det natta för denna gång!

Just det...letade efter E förut. Han var borta för en sekund. Hittade honom till slut! :-P