wemadeawish

Här skriver jag mina tankar och vad som händer på vägen...

Så...

...den sista lilla festen för vår 5-åring. Idag var farmor och farfar, mormor och morfar, stophe och Sara här och firade Edvin. Nöjd kille som fick ännu mer paket och leka och busa förstås.

Midsommar...

...afton!


God mat och gott sällskap. Fam. Kullgren var hos oss först och vi bjöd på sillunch och nubbe. Sen bar det iväg till Solliden i Stodenen där dom alltid har midsommarfirande. Vi har varit där alla år sen Edvin kom till världen. I år var dock första året som han cyklade dit hela vägen själv och han va så duktig. Per monterade bort cykelsitsen från min cykel igår så nu är han så illa tvungen att cykla själv. 

Efter att barnen och de andra vuxna åkt traktor så kom regnet. Jag satt kvar på en filt och vaktade väskor. Vi åkte hem till Kullgrens och åt tårtan som jag hade bakat. Sen umgicks vi i deras nya uterum som va så fint. Barnen fick se på film. Det va svårt att leka ute för regnet öste ner. 
På kvällen bjöds det på grillat och efter det va alla proppmätt! 

Det blev en lyckad dag och Edvin va helnöjd med firandet sa han!

5...

...år idag! Grattis älskade unge på din födelsedag! Vi älskar dig❤️

Superherokalaset...

...igår var väldigt lyckat. Superhjälten Supersune behövde hjälp av alla små superhjältar att desarmera en bomb som skurken med den gröna masken hade placerat ur. Barnen fick lösa olika uppdrag och samla en kod. Dom klarade det tillslut och bomben förvandlades till ett hav med godispåsar. 


Batman kom på besök och superkvinnan serverade fika. Det va en nöjd soon to be 5-åring som somnade gott igår kväll. Snart fyller han år och snart har han sommarlov och vi går på semester om drygt en vecka!

Miniministadsloppet...

...avverkades igår med en glad och sprallig liten kille. Dagen började sådär bra. Han kräktes när han vaknade men det va det vanliga magontet plus lite slem av förkylningen. Direkt efter va han pigg igen och det blev både hopp i hoppborg, springning och bad på dagen! 


Pappan cyklade Vätternrundan han samtidigt på tiden 8,35. Han vart också nöjd.

Åldersutbyte...

...på min jobbtelefon. Den andra var för gamal och den nya har helt sjukt bra kamera. Jag tog så fina bilder idag. Edvin också😃


Det blev bad efter förskolan idag. Det har varit varmt hela dagen. Lite moln här och där men det stoppar absolut inte Edvin. Han badade flera timmar. 

Sveriges...

...nationaldag bjöd på vackert väder och kalas på brandstationen. Det va ju verkligen en hitt det:-)